Witam mam 10 pallka, skilluje z ssami ,teraz na trolach mam juz skilla 43, co dalej?
Wersja do druku
Witam mam 10 pallka, skilluje z ssami ,teraz na trolach mam juz skilla 43, co dalej?
do 60dist roty, do 80slime, potem cyce/monk.
już na monka idz i bij ze spearów, szkoda hajsu na SS. Zrób 2 monki i jak jeden bedzie mial red hp to bij drugiego
zależy czy na monku w party czy normalnym potworze
@up Nie gram na pvp , zapomnialem to dodac ,ale nikt nie za bardzo z moich znajomych nie jest w stanie mi go postawic.
ogarnij przecinki ;/
jakie masz eq ?
Trenowanie na low-lvl mija się z celem. Byle frajer zabije Cię i masz godziny trenowania w plecy. Idź expić, wbij 40/50 lvl min. Trenowanie manualnie to koszmar, na 60 dist na fulldef w slimy wbijasz się po 10+ za każdym razem. Najlepsze rozwiązanie to MC>postać z monkiem i kupno/uzbieranie 2 plecaków kamyków. Nie masz takiej możliwości to idź expić, same wpadną z czasem. W eq też nie ma co inwestować na low-lvlu (chociaż w dzisiejszej tibi low dla niektórych oznacza <100lvl)
Na 40lvlu jak będziesz mieć bohy, dragon shielda, blue legi, crown helmet itp to będzie i tak dobrze.
A wy mu piszcie pierdoły byle by posta jebnać.
tylko zeby przyjemnie poexpic do tego 50 lvl, przydalyby sie jakies skille :D
A pierdzielicie...
Miałem 75 dista z pal armem, poszedłem na cormy i w 1 dzień wbiłem z 30 na 39 i to dzięki skillowi, bo ledwo ogarniałem. Bez skili bym tego nie wbił. Na paccu nie ma praktycznie wgl noob pk, ale dobrze miec all blessy i promocje, wtedy mało spada lvla i skilli.
W życiu ważne są tylko skille.