-
Necro task palem ?
Wiem , że dobrze jest na Lich Hell bić tego taska , ale pytanie : czy bić tam z Compositive Hornbow czy czego innego ? Jakie arrowy lub bolty , dość tanie to musi być ...
Proszę o szybką pomoc , z czego bić necro , lich to dość trudny przeciwnik to mniemam ,że na 100 % nie enchanted speary , tak ?
-
Jeszcze masz na Yalahar necro, tam też fajnie. Nawet Hero mógł byś bić.
Jaki masz lvl?
-
Ja na yala mam dość tej męczarni , 94 palek , w 20 min zabiłem 20 necro ;/ Ale bohy spadły ;DD Chyba lepiej na lich pójde , na spokojnie i najważniejsze - sam ...
-
a tam w podziemiach Drefia (na zachód od miasta Darashia)?
-
Nie próbowałem ,ale z czego je bić ? :D Na yala z rsów bije , ale tam może być ich więcej i w trudniejszej pozycji położone(np. w eskorcie 2 innych mobów ) ...
-
Bez tarczy może Cię to grubo zaklepać, ja jednak necro wolę bić sobie z enchantów, na których zawsze wychodzi na plus ;)
-
Chyba hity magiczne , te z trucizny , nie mają znaczenia czy mam tarcze czy nie ? Nie ma wpływu tarcza na liczbę utraconych pkt życia . A z łuku i np. onyx arrowów można niezły dyst trzymać ;]
-
Weak To: Physical (+5%), Holy (+5%), Fire (+5%)
Strong To: Death (-50%), Energy (-20%)
Immune To: Earth, Drown, Invisibility
Z tego Holy możesz palem bić je od czasu do czasu.
-
Chodzi o te wszystkie summony i syfy nieumarłe, których też tam sporo można spotkać. Z tarczą dostajesz po 10-20, a bez już po 50 nawet.
-
@up Merinksban
No może i dobrze mówisz ,ale póki necro summona zrobi to ja z arrowa go zdejme na 2 hity + jedno exori san ;DD
-
Poco bić summony? Nekro ma 580hp, składasz go na 4 hity?
-
No ja właśnie o tym mówię ( summony są wolne ) , a te necro leci na 3 hity średnio , ale z onyx arrowów , bo z spearów trochę dłużej .
-
Jak masz taki dylemat i nikt nie jest w stanie Ci pomóc, to zrób dwa hunty pakując się na dwa sposoby (onyxy i rs/enchanty)? Też problem...
-
Ja tam się nie bawię i wszystko z cristalline klepię praktycznie :D
ale to chyba sensu nie ma,
z onyxów masz większy zasięg i dps, z enchantów jak cię coś zablokuje to mniejsze combo wejdzie, ale dłużej będziesz się przebijać, rs nie ma sensu: ciężkie i mały zasięg
-
Weź pod uwagę że na Lich Hellu nie masz samych necro :) Masz Bonebeasty i Lichy, a czasem Undead Cavebear Ci się może zrespić, jeżeli chcesz szybko ubijać to proponuje Composite Hornbow + Onyxy, a jeśli chcesz czuć się bezpieczniej to Shield+ Enchanty, przy czym z arrowami będzie wydajniejsze bicie moim zdaniem, bo spakujesz z 1000~ i lecisz do tego softy i troszkę manasków i powinno być ok, po za tym idź raz z takimi supplami a raz z takimi i sam sprawdź z czym Ci się lepiej biega i z czym masz mniejsze waste, bo nikt ci dokładnie nie powie jak lepiej, bo nie wiemy jak ogarniasz. Pozdrówka.