Witam was. Chcialbym sie dzisiaj wybrac na mortal combat quest. Ja ide 94ed z 107rp. Moglibyscie mi poradzic ile zabrac ze soba run, potow itd.
Wersja do druku
Witam was. Chcialbym sie dzisiaj wybrac na mortal combat quest. Ja ide 94ed z 107rp. Moglibyscie mi poradzic ile zabrac ze soba run, potow itd.
załaduj się do max capa SD i GMP. Dodatkowo mogą się przydać Wild Growy, M walle, fire i energy bomby.
i blessy :D
Mój brat był ostatnio, on 140 rp i 153 ek. Ek brał wszystko na klate a rp walił, trzecia para jest najgorsza bo ten ek ją ledwo wystał, później mój brat wziął jednego potwora na siebie. Weźcie runy, rzućcię je gdzie się da i biegajcie. Pamiętaj że macie 2 minuty na każda parę, jak nie zdążyćie to pojawia się kolejna para.
To pro ek skoro majac 153 lvl ledwo wystal xDD 100+ ek spokojnie bloka wszystko bez problemu. Dodatkowo jesli mozesz zostaw sobie pare expa, tak zeby wbic lvl w trakcie areny. Plus taki, ze bedziesz mial cala mane i hp :)
Najlepiej jak wgl nie zdążą z nikim i będę mieć wszystkich bossów na raz xd
Rp gwiazdki powinien brać tylko jeśli stoi. Jeśli zamierza biegać to warsinger lub hornbow z ca. Oczywiście kilka sztuk i tarcza na wszelki wypadek nie zaszkodza, ale z łuku lepszy dps
ja 109 rp ze 101 kinem miałem gorąco z 300 gsp zostało hym 35 bo nie było fire bomb
nawet jak będą wszystkie tirecz najwazniejszy i uwazaj na tego bossa od gonia bo lubi pyknąc wave 1100hp a z drugim to już spisz
To na MK da rade biegać wokół fire bomby? Na każdym wave?
Żeby nie zakładać nowego tematu. Da się ukryć postacie na swoim koncie ? Nie mogę teraz znaleść tej opcji
Zrobilem tego Mortal Combat. Wszystko poszlo elegancko, ale najwiekszy problem mialem z Rocko, i z ostatnim Tireczem, ktorego bilismy ~10 min, a tak to poszlo spoko ;D