Cześć
Kończe ostatni task do 50 lvla i zastanawiam sie gdzie mógłbym wbić 60 lvl ? Chodzi mi o jakieś expowiska gdzie wyciągnę te 70-80k/h bez staminy. Kolega mówił mi ze dam rade na lizardach na zao za tp z composite hornbow.
Wersja do druku
Cześć
Kończe ostatni task do 50 lvla i zastanawiam sie gdzie mógłbym wbić 60 lvl ? Chodzi mi o jakieś expowiska gdzie wyciągnę te 70-80k/h bez staminy. Kolega mówił mi ze dam rade na lizardach na zao za tp z composite hornbow.
Bogi/tigery na yala
co to...dostane parala na ryj i padam
ja od 50 do 55 biłem ancient scaraby (wyszły chyba 2 taski, i jak coś zostało lvl to chyba dobijałem na dragonach.(nie pamiętam dokładnie))
także polecam zrobić taski na ancienty jest aż 6 dziur z nimi i do tego tylko jedna jest najczęstszej uczęszczana (ta po lewo).
Ciekawe te Ancienty i znalazłem na forum poradnik i miejscówki. A jest jeszcze ta runa którą rzucał palek i mógł przez nią przebiegać, a potwór musiał na około biegać ? TO były takie krzyrzyki żółte i powstawał taki wall na 5 kratek chyba.
Gdy o tak rzuce fire bomba i będę migał na schodach to nie będą mnie bić ?
http://img251.imageshack.us/img251/7294/taktyka3.jpg
Mi się wydaje że jak scarab będzie na dole, a ja na środkowym stopniu to będzie musiał dookoła biec a ja przejde na ten niższy schodek
bb na helheim z taskiem najlepsze.
ew. zombie yala, haunted treelingi vengoth, dragi dara/edron/zao/yala
gdy staniesz w srodku tej fire bomby to nie beda Cie bic dopoki sam nie zaatakujesz.Wtedy wbiegnie i bedzie Cie bil.Lepiej bierz fire walle.Taski na Ancienty sa dosc fajne bo boss moze sypnac broochem (u mnie na swiecie 250-300 k).Aczkolwiek nie wiem jak wychodzi sie palkiem bo ja bilem Edkiem.Cytuj:
Gdy o tak rzuce fire bomba i będę migał na schodach to nie będą mnie bić ?
Ja na 60 lvlu knightem zrobiłem te ancienty i jeszcze na nich zarobiłem, przy czym z bossa spadły same śmieci, także palkiem na pewno będzie git.
Źle mnie zrozumiałeś. Ten typ na zdjęciu źle stoi, to wiem, ale czy jakbym stał na SCHODACH, szczególnie pierwszym i drugim od dołu to miałby dostęp do mnie z każdej strony, tyle, że jak przeszedł bym na drugi schodek to on musiałby obiec fire bomb a ja w tym czasie cofne się na pierwszy schodek ;p
Z czego je bić ? RSy czy kupić composite hornbowa i onyx arrow ? Kase mam, więc mógłbym na nich wychodzić na 0, a zalezy mi żeby szybko lvl wbić i nie paść.
btw. ile pali się fire bomb ? Za ile warto je kupić?
z bowa nie bij. (możesz próbować ale ja wolałem speary :)
ja biłem z Enchantedów(nie pamiętam ale raczej z nich), brałem około 20fire wali, jak się ogarnie to waste małe.
a szybkie są ? Na yt widziałem że bardzo wolne i lajtowo można uciekac
haste+paral, sam sobie odpowiedz
Jakieś inne propozycje miejscówek ?
szybkie są :p szarżują, do tego paral + jak zaczniesz uciekać to w tych miejscach tylko więcej ich na siebie ściągniesz
CEmetery quarter yala
zombie + ns + necro i jeden lich
60k/h wyciagniesz a i profit prawie zawsze
ench speary no i z nsa leca potki a z zombie life ringi