-
80 Edek
Siemano :D
ostatnio powrocilem do gry na edku lecz nie mam pojecia gdzie teraz expic.
Dotychczas solo expilem :
Lizardy
Dle Zao
Dle Dara
Wyrmy
Necro
lecz chce czegos nowego poniewaz te miejscowy sa zazwyczaj zabocone lub np.tak jak na lizardach nie moge ava spamowac bo ktos non stop biega :D
Tam aby wyjsc na 0 .
Rowniez szukam czegos do bicia z blokerem (110-115 ek)
Dotychczas klepalem :
Behe na lb i wyrmy
Helle
Lecz tutaj tez szukam czegos nowego bo gra ma byc zabawa a nie monotonnym expem :D
+ Bonusowe pytanie
Ostatnio mnie zainteresowaly quary na yala , macie jakies porady i uwagi na temat tego expowiska?
Peace i dziekufffa za kazda wszelka pomoc ;*
-
Teraz na quarach sie duzo przyjemniej expi bo szybciej sie poruszasz pod woda. Co do porad wez ze soba kilka poison walli i bomb i tyle :P. Ogolnie tam jest profit bo bardzo ladnie z nich sypie, kumpel 120 msem robi tam prawie 300k/h z profitem :)
-
Destur a czego unikac ? :D
zreszta poszukam jakis poradnikow :D
-
Waterki na PH z HOTD, walisz z exori vis. Weź parę energy walli i storm runek a no i wędkę żeby perły łowić.
-
Waterki to prawie na kazdym swiecie sa zabocone.
@chel~
Uwazaj ogolnie na predatory bo bija czesto po 300+ z lapy. Przelecisz raz tam respa i bedziesz wiedzial co i jak :). Uwazaj bo jest jedno miejsce ze jak wejdziesz do gory to tam sa 3 predatory wiec mozesz zejsc na bule jak bedziesz mial pecha ;d
-
Ale po upie uciekne od quar na luzie tak ? :D
Sry ze tak duzo pytan ale blessy free nie sa xd
A cos jeszcze polecacie ?
@ watery zabocone + nudne
-
Z ekiem (choc nie wiem czy nie za niski lvl) możecie sprobowac Behe na edron
Ja zawsze na początku bede proponował taski.A wiec bicie pkt u Adamsa.Niby to nudne ale jesli masz plan grac długo tą postacia to raczej obowiazkowe.Sam swoim RP olałem te sprawe i teraz na 130+ musze mozolnie odrabiac a idzie ciezko.
Dla Ciebie task Gsow (boss moze dac mount item),quary i hellki z blokerem
Solo exp mozesz sprobowac Frosty z SD (raczej waste),Culty na goromie lub lich hell (z necro taskiem)