Jak w temacie 100ed , yala mask, focus cape, spellbook, softy itd. Najlepiej z profitem
Wersja do druku
Jak w temacie 100ed , yala mask, focus cape, spellbook, softy itd. Najlepiej z profitem
lizardy z ava
Jakieś inne propozycje ?
dl dara
- Quary yalahar
- DL dara, fenrock
- Hellspawny
- Deplingi
Jak mi się nudzi to moim edkiem wbijam się na Magician Kwadrat i cisnę sobie Necro z taskiem, Hero, najwyższy Kultysta i Infernale no i czasem zbijam na dół na Ice Witche. Exp jak jestem sam albo minimum z jednym typem koło 250k/h exp z premką.
Co do profitu - no tu zależy od loota. Ja akurat mam szczęście i hero często mi dropią red poce (a np. przy necro tasku mam 1300/4000 i 3 razy bohy spadly). Całkiem przyjemnie.
No necro + hero też polecam , relax tam ;DD I profit oczywiście jest , ale ja na 1700 necro , mam tylko 2x bohy , ale do tego 3x skull staff , noble axe , 5 spellbook of warding . A z hero zawsze jakieś legi albo red pocek , profitowo ogólnie ; ]
Souleatery, zawsze profit, exp adekwatny do gameplay'u.
nie chce zakaldac nowego tematu ;P mam 43 ed i nie wiem gdzie nim expic na bota najlepiej:D zeby mial z 50k na godzine hehe znacie takie miejsce?:P
@up SRY, myslalem ze chodzi o kase na godzine, polecam hortesis tomba
na tym tymobie to z runek czy z samych czarow ?:D
polecam:
deeplingi z początku jak ogarniasz mapke
quary , na calassie najlepiej
soule powoli mozesz bic
lizardy w podziemiach i na parnych polach
skałki z dl na zao
shaburak/askarak demony na edron , chyba askaraki są dla ed nie mam pewnosci
# mozesz takze na lich hell iśc taska klepać ;) profit nawet ładny jak lootniesz boszki albo maxille :D
Nie chce zakladac nowego tematu wiec sie dolaczam do tego, gdzie expic 94 ed zeby wychodzic na 0 moze lekkim +, i Myslalem nad Lizardami, lecz nie jestem obeznany na calym Zao, i nieznam miejsc gdzie jest duzo miejsca na uciekanie i walenie z ava, i mógłby ktoś wrzucic screena jak tam dojsc? Byłbym wdzieczny