Witam, proszę o tytuły gier na dłużej.
Wymagania:
-Nie duża instalka choć może i być z tych większych
-Żeby poszła na starym sprzęcie (1GB) ramu
-żebym się nie znudził po 1-2h gry
Gatunek dowolny.
Z góry dzięks.
Wersja do druku
Witam, proszę o tytuły gier na dłużej.
Wymagania:
-Nie duża instalka choć może i być z tych większych
-Żeby poszła na starym sprzęcie (1GB) ramu
-żebym się nie znudził po 1-2h gry
Gatunek dowolny.
Z góry dzięks.
Gothic II, Morrowind, Heroes III, Diablo II Baldur's Gate, GTA Vice City, San Andreas, Call of Duty, Twierdza Krzyżowiec, Colin McRae 04,2005, Knights and Merchants, NFS Underground 2
Do tego Mafia, CS 1.6
Od siebie dodam jeszcze Red alerta 2, Warcrafta 3, sacred.
Diablo II, Heroes III, Sacred, Twierdza, Zeus.
Hitman
Faraon, Wolfenstein Enemy Territory,
Trackmania Nations Forever - Sama gra jest zajebista, ale tylko przez neta, niby jest single ale nudny, wyścigówka ale na czas - nie zdezamy sie z innymi i musimy w ciagu okreslonego czasu (najczesciej 4-6 minut) zrobic jak najlepszy czas przejazu - liczą się dosłownie setne sekundy. W dodatku darmowa ale po przejęciu firmy przez ubisoft zrobili ograniczenie, że co 5 map rzuca cię na 1 mapę na speca, i później znowu 5 map. Na szczęście łatwo to obejść - na końcu trasy wpisac w czat polecenie /afk i nic nie robic do czasu zaladowania sie nowej mapy. Jak sie zaladuje mozna grac znowu i limit nas nie dotyka - Polecam :D
Jakieś propozycje jeszcze? Prawie we wszystkie up grałem.
Fable, Call of Duty 2, Half-Life, Elastomania, Aliens vs Predator 2
Saints Row 3 :)
torchlight II, wciaga bardziej niz d2
Jutro wychodzi open beta Path of Exile. Zasysaj i zobacz sobie. Ponoć ma być to hit :) Gierka ala diablo
torchlight 2 jest troche nudny bo ciagle robimy to samo a w d2 masz fajna fabule i wszyscy je kochaja.
ostatnio mi sie nudzilo to w3+ft przechodzilem i moge polecic, ma klimat :)
:facepalm:
czy ty umiesz w ogole czytac?
@topic
TES III: Morrowind, TES IV: Oblivion (zalezy jaka masz karte grafiki), HoMM III + IV (jakbys chcial pograc w III to sie zglos, bo gramy z kolesiami przez neta;p)GTA do San Andreas (w SA polecam multi), Postal 2 (dobra rzeznia z humorem) jak mi sie cos przypomni to dopisze:D