Czesc, za niedlugo bede kupywac tv do pokoju, oglądać będę z odległości 2-2.5 m. Więc zapewne tv powinien mieć 26 albo więcej cali. Budżet to 1000zł. Możecie coś dobrego polecić?
Wersja do druku
Czesc, za niedlugo bede kupywac tv do pokoju, oglądać będę z odległości 2-2.5 m. Więc zapewne tv powinien mieć 26 albo więcej cali. Budżet to 1000zł. Możecie coś dobrego polecić?
Jest teraz duzo wyprzedazy ostatnio gdzies widzialem 32" samsunga za 1100 zl
Pojezdzij po sklepach a najbardziej polecam sklep neonet jesli nie masz w poblizu to na necie zobacz tam jest chyba najtaniej.
taka odleglosc to spokojnie 32cale! Zadne 26, bo to lipa ze ja Cie krece.. Ja kupilem na 3metry 32cale i baaaaardzo zaluje, a pocieszam sie tym, ze niedlugo sie przeprowadzam i tam gdzies z 2metrow bede ogladal, a wtedy w ostatecznosci te 32 wystarczą :P chociaz szczerze mowiac to gdy obraz bedziesz mial w hd to mozesz brac jaki chcesz tv, byle by wzrok obejmowal :D:D A ja tez gdzies tak zamierzalem wydac, max 1300-1400 na 26cali. Jednak gdy zobaczylem jak bardzo to jest male to juz wiedzialem, ze musi byc 32. A gdy poczytalem co to jest Smart Tv to wlasnie to ostatecznie wzialem, z tymze jeszcze koniecznie wifi chcialem i wkoncu wydalem 2200 na 32cale ;d ale nie zaluje, bo to jest masakra i strasznie jestem zadowolony :P
watpie ze kupie jakis dobry 32cali za 1000 zl.
a moze byc monitor tv tj. 2in1?
np ceną :D
Ja tam mam 26 cali w pokoju i jest gitara mam mały pokój ale jak chcesz po oglądać coś to wystarcza mi w zupełności. U rodziców jest 32' i też spoko sie ogląda
za 1000 to raczej nic dobrego nie znajdziesz, chyba ze uzywany. Na 26 albo 32 calowe bys musial dac ok. 1500 za cos bardziej solidnego.
Dzis kupilem samsung t24b300 i jestem z niego zadowolony. cena ok. 900zl. Ma chyba wszytsko co Ci potrzeba, lecz moze byc za maly.