Witam. W przyszłym tygodniu będę kupował ps3, potrzebuję do niego tv. Czy w tej kategorii cenowej znajdę coś lepszego od PHILIPS 42PFL4007H?
Wersja do druku
Witam. W przyszłym tygodniu będę kupował ps3, potrzebuję do niego tv. Czy w tej kategorii cenowej znajdę coś lepszego od PHILIPS 42PFL4007H?
podbijam pytanie, potrzebuje tivika do pokoju cena 1500~
Samsung LE40C530
może coś takiego? sam posiadam i sprawuje się świetnie
Za duży input lag (45ms), gdzie tamten Philips ma praktycznie zerowy.
Wybrałeś najlepszy możliwy telewizor w tym przedziale cenowym, sam bym go kupił gdyby mieli większe modele niż 42.
Masz tutaj test, co prawda 40stka ale są to prawie takie same telewizory.
http://www.hdtv.com.pl/forum/philips...byc-hitem.html
Widziałem wcześniej testy na hdtv, chyba rzeczywiście nie znajdę nic lepszego, dzięki :)
Czyli moje myślenie polegające na tym, że pod konsole najlepsze są plazmy nie jest prawdziwe ? Pytam z ciekawości bo sam nie gram a ciekawi mnie to, przecież plazmy maja chyba najszybszy czas reakcji itd ?
Z tym, że za dobrą plazmę zapłacę pewnie o wiele więcej niż 2,1k ;d
Plazma jest najgorszym telewizorem pod konsole, ponieważ: Obraz wyświetlany jest na "gazach szlachetnych" które muszą być w ruchu, jeśli są punkty które długo są w tym samym miejscu np Logo stacji, menu ps3 czy tam xklocka to zostają cienie, lepsze plazmy mają już opcje że same zmuszają gazy do ruchu w tych "stałych" miejscach, ale to też nie przynosi za dobrych efektów, usuwanie tego jest drogie i czasochłonne. Dlatego też nigdy nie powstały monitory plazmowe, więc plazma jest polecana raczej do filmów, bo ma dobry kontrast i czerń, do konsoli najlepiej LED, a potem LCD.