Siema,
jaki macie internet w telefon, z której sieci korzystacie. Chciał wziąć abonament w play 29 albo 39 zł na msc(umowa na czas nieokreślony) z netem 1gb. tylko nie wiem czy 1gb to na ta chwile jest wystarczająco. Powiedzcie co polecacie..
Wersja do druku
Siema,
jaki macie internet w telefon, z której sieci korzystacie. Chciał wziąć abonament w play 29 albo 39 zł na msc(umowa na czas nieokreślony) z netem 1gb. tylko nie wiem czy 1gb to na ta chwile jest wystarczająco. Powiedzcie co polecacie..
ty pytasz nas, czy starczy ci 1gb? a skad my mamy to wiedziec? jednemu starcza 100 mb, dla innego 2gb to za malo
powiedz do czego i ile chcesz tego neta uzywac
ja mam 100mb co miesiac i styka lajtowo :P najczesciej to i tak na wifi siedze, ale czesto w szkole wbijam na gg, poczytac pudelka i sporo innych portali :) natomiast jezeli masz nie uzywac wifi nigdy i gry pobierac najnowsze z tego to 1gb moglo by byc troszke za malo, jednak to nadal sporo
A ja moglbym miec neta w telefonie, jezeli mam umowe z orange juz kilka lat, ale mam tylko darmowe minuty do orange i 30zl abonamentu, wiec musialbym wziac nowa umowe?
W play mam po doładowaniu darmowy internet aż do końca ważności konta. Nie narzekam, jak wyczerpię limit to dalej mam tylko wolniejszy. O ile siedzę tylko na gg / przeglądam fb to starczy mi czy ten szybki czy darmowy. Ale np w wigilię jak sobie doładowałem konto aby mieć neta to youtube + gg + steam + fb + strony różne i limit poszedł jeszcze przed końcem wigilii :D
Jak masz w planach używać tego neta dużo i to w celach typu youtube itp. to 1 gb może być za mało. Ale tak z własnego doświadczenia wiem, że 100 mega wystarcza na cały miesiąc do fb czy poczytania jakiegoś basha/yafuda jak się człowiek nudzi. Z drugiej strony mam w domu i na uczelni dostęp do wifi więc mogę mieć też inną perspektywę na to wszystko.
Mam 1gb, maxymalnie zużyłem 700 coś mega, przeciętnie 200 coś mega, a internetu w telefonie codziennie używam. Starczy na 100%.
jesli nie bedziesz pobieral gier i ogladal filmow to 1gb ci starczy na pewnio.
przegladajac tylko neta maksymalnie zużyłem 300 mb, teraz 1 gb mi braklo bo przez miesiac nie mam zwyklego neta i robilem router z teleofnu.