mam router, komputer laczy mi sie z siecia i niby jest polaczenie ale internet nie dziala... co smieszniejsze steam mi laczy ale gg juz nie, strony tez nie dzialaja... jakis pomysl jak to naprawic? probowalem juz restartowac router
Wersja do druku
mam router, komputer laczy mi sie z siecia i niby jest polaczenie ale internet nie dziala... co smieszniejsze steam mi laczy ale gg juz nie, strony tez nie dzialaja... jakis pomysl jak to naprawic? probowalem juz restartowac router
masz jakiś firewall?
Jakiej firmy masz router? I czy jest on nowy, czy już wcześniej na nim działałeś?
Tak jak kolega wyżej podaj nazwe antyvira
Sprawdzałeś na kilku przeglądarkach czy strony się otwierają? Jeżeli nie to sprawdź i napisz.
net nie dziala na moim kompie, kompie ojca i na mojej komorce... a router z tp link, nie jest nowy, jeszcze 11h temu internet dzialal
Spróbuj jeszcze raz skonfigurować router. Pierw go zresetuj, wejdź na stronę 192.168.1.1 wpisz login i hasło (standardowo admin/admin), jeżeli masz internet kablowy wchodzisz w network -> WAN, dynamic IP zostaje (dla połączen kablowych) ->Wirelles -> Wirelles settings Dalej sobie poradzisz raczej.
@doł
=)
Zadziałało :D Dzięki, temat do zamknięcia.