-
35 knight pacc
Siema.W ciągu dwóch tygodni zamierzam kupić pacca(ferie), nie znam za bardzo expów paccowych, tak więc prosił bym o pomoc najlepiej z jakimiś linkami jeżeli np. trzeba zrobić wpierw questa.Dane postaci:
35lv knight,skille 70/70, eq nie podam, ponieważ będę kupował dopiero przed samym paccem.(Informacje podawane są na stan w jakim postać będzie za te dwa tygodnie, więc więcej nie wbije).Server pvp
-
z dzisiejszymi możliwościami twoje skille są naprawdę marne
ale na pewno polecam (ja tak expiłem, tylko że lepsze skille miałem)
do 50 małpy/barbariany/mutated humany/elfy + minosy yala/piraty yala/mistrock cyce/task tarantule (wpadnie hajsik)
na yalahar potrzebny quest
http://www.tibia-wiki.net/wiki/In_Se..._Quest/Spoiler
(tylko dostęp)
na mistrock płyniesz z dzielnicy handlowej yalaharu (lewa strona jest pomost z piratami a na nim statek z npc)
mutated humany też yalahar
do tego cyclopolis, dragony, magiciany (yalahar), culty (liberty bay), piraty nargor (quest, wpisz w google)
od 50
dragony/barbariany + ice tower(svargrond)/mutated raty+tigery(yalahar)/wiling widowy+lancer bettle (zao-quest, wpisz w google)/mutated humany
nic więcej nie przypominam :d
mam nadzieję że pomogłem
-
Obserwowałem aukcje i przewiduje takie eq:Golden armor,Golden legi,demon shield,crown helmet(?), na start jeszcze bright sword ale to się będzie zmieniało.Co do skilli to trochę się pomyliłem i myślę, że dam rade dobić ~~80/80
-
nie nie wiem czy w około 2tyg wbijesz 80skila (zależny jakiego masz teraz, ale co z tego...)
co do EQ to może być :P ew. hełm jakiś crusader/royal (ale crown starczy lepiej zbieraj na zao helemet)
-
Nie kupuj golden legow zamiast nich kup zao chodza po 15-20k(zalezy od serva) a sa lepsze. Helmu tez nie kupuj zrob crusader helmet quest i bedziesz mial ew jak nie ma kto Ci przeczyscic to DTD quest i masz crowna.
-
Zapomnij o golden legach to syf. Zainwestuj w zao/dwarven legi są o niebo lepsze.
Resztę dokup według własnego uznania. Co do expa to polecam Ci takim knightem pobić małpy i żółwie.
Z samych addon itemów powinieneś mieć bardzo ładny profit na Twój poziom.
Od 50 poziomu możesz bić mutated tigery na yalahar.
-
Kupie demon helmet/zao helmet w zależności gdzie złapie lepszą cenę.Jeszcze takie pytanie czy stamina się odnawia podczas offline training normalnie i jak się odnawia normalnie, bo słyszałem raz że 3 minuty to 1 minuta staminy, innym razem inaczej.