Nie grałem na real tibi chyba od 3 lat i teraz lekko pykam i ktoś mi nagadał że teraz jakoś mc jest wykrywalne i ryzykownie jest używać, no ale wole zapytać was ekspertów : D
Wersja do druku
Nie grałem na real tibi chyba od 3 lat i teraz lekko pykam i ktoś mi nagadał że teraz jakoś mc jest wykrywalne i ryzykownie jest używać, no ale wole zapytać was ekspertów : D
nie, nie wiem kto takie idiotyzmy rozsiewa
Nigdy nie wiadomo, jak to teraz działa. Przez jakiś rok używałem Tibia auto, przez 2 miechy Bbota i nie dostałem bana. MC też używałem przez ten okres i też go nie dostałem. Nie jest pewne czy możliwy jest ban za MC, bo większość użytkowników MC to też botterzy.
ja pierdole. A kto Ci wykryje czy jesteś na mc czy nie? mozesz i 100 mc miec otwartych, cip nic z tym nie zrobi bo by banował osiedla za granie w tibie wspólnie.
@down
dlatego napisałem "kto Ci wykryje" w domyśle "bo nie cipsoft", a nie: "To jest niewykrywalne"
idzie łatwo wykryć. wystraczy sprawdzić ile jest uruchomionych okienek Tibia. czy też innego rodzaju sprawdzanie. więc jest to sprawdzenia, lecz cip się tym nie bawi
ja zawsze grałem na MC i tak od tibii 7.6 do teraz 0 bana, także używaj mc'ka spokojnie!
ok, dzieki za odp