-
Tablet
Witam
tak jak w temacie poszukuję tabletu ale nie mam pojęcia co i jak. Zainteresował mnie system ratalny w media markt na 50 rat. Oto dostępne tablety w moim sklepie http://www.mediamarkt.pl/plock/produ...dv=1&cena_od=0 Jak możecie to przedstawcie mi pare tabletów z tej listy chodzi mi głównie o to aby cena z allegro nie różniła się z ceną sklepową masakrycznie ( max 200 zł ) czekam na pomoc zależy mi na czasie
Pozdrawiam
-
Zanim zdecydujesz się na konkretny tablet rozważ raczej zakup na internecie na raty. Będzie taniej.
Pomyśl o sklepie na przykład morele.net i ich opcji na 30 rat.
-
30 rat to najgorsza inwestycja, jeśli chodzi o pc/konsole/smartfona czy tablet. 30 rat to 2.5 roku spłacania. Więcej niż 30 to już totalna pomyłka. Tablet, który kupisz dzisiaj, za 2 lata będzie już słaby. (niedługo szykuje się rewolucja w wydajności sprzętu mobilnego. Tegra 4. Nvidia, na swojej prototypowej konsoli wyposażonej w tegra 4 uruchomiła assassin's creeda 3 przy stałych 30+ fps).
Jeśli jednak jesteś napalony i chcesz czegoś na raty to bierz najnowszego ipada. Powinien spokojnie 2-3 lata ci posłużyć bez problemów z aplikacjami.
-
ja poprostu chcę sobie coś kupić gdyż jest to 50 nieoprocentowanych rat np przy cenie 1000 zł to jest raptem 20 zł miesięcznie. a w sklepach internetowych dochodzi oprocentowanie itp
-
I tak właśnie łapie się naiwniaków na kredyty - chcę sobie coś kupić, bo można wziąć kredyt i będzie super bo sobie będę tylko po 20zł płacił! Ehh... ale to nie ten temat.
Nexus 7. Na tą chwilę najlepszy w kategorii cena/jakość na androidzie. Prosto od google, więc aktualizacje na bieżąco.