Jest jakiś bezpieczny exp na paccu dla mnie gdzie wyciagne wiecej niż 30k expa na godzine ?
Jest jakiś bezpieczny exp na paccu dla mnie gdzie wyciagne wiecej niż 30k expa na godzine ?
1. Taski na tarantule zrobione? exp i kasa, exp w granicach 25k/h myślę, że będzie.
2. Mistrock Cyclopsy ze stealth ringiem.
3. Jakiś tomb lajtowy.
Dużo łatwiej byłoby od 25 lvl z royal spear'ami. Według mnie idź na tarantule z taskiem. 3 taski i 25 lvl lajtowo wpadnie. Potem dobij gdzieś 30 lvl i może Banuta z taskiem.
1) taski na tarantulle
2) Peninsula Tomb -2
3) cyclopolis (obowiązkowo...(przydatne) bohy/mount i stealth ring < przede wszystkim najlepiej kilka sztuk. i jedziesz wszystkie piętra, no prawie)
ja to zrobiłem tak, zacząłem grać na pacc od 20lvl tez palek pierwsze co zrobiłem to poszedłem robić taska na tarantulle chyba zrobiłem 2 i miałem 25-26lvl, od tego 25lvl na Peninsula Tomb i tam szybko bo fajnie leciał exp do 30lvl. Następnie jak napisałem cyclopolis ja na nim siedziałem do 45lvl czyściłem wszystko co było od poziomu -2 do końca łącznie z tymi dwoma dragonami^^
i było miło później to już dragony/dle i tak do 55lvl teraz mam 55 i nie wiem na co isc expic
Dam rade na tarantulach bez rsów ? teraz mam 21 i expie na dwarfach 20k bez staminy, ze stamina miałem max. 33k/h
ja biłem ze zwykłych i bez problemu :)
tarantule spoookojnie dasz radę. jak skończysz task to mistrock, potem już możesz lecieć na mutated humany albo magicany
Rana opierdzieliem 1 taska na tarantule, jeszcze tylko boss został. Dziś pewnie zrobie 2 pozostałe i lece albo na stones golemy albo na mamuty. Zobaczy czy kupie iteamy do taska na farmine.
Task na carniphile nie robie bo za cieżki, po 80 mi bija z trucizny,dziś prawie 2x padłem -.-
Od 35-40 lvla dam rade na dragach w edron ? bez dl oczywiscie. Skill bedzie 80. Wyciagne tam z 50k expa/h na premium staminie ?
Zamiast na dragi na edron idz na tarpit -3 nie za tp exp jest wysmienity tylko kup blessed wooden staka to i profit bedzie wysmienity
A jak poradzić sobie ze stalkerami i ghostami ? Z każdego vampa jest dust ?
nie z każdego. w sumie rzadko się "ściąga", ale i tak wystarczająco często, żeby spory profit robić. ghostów nie ma, a stalkery jak znikną to exori san + dobij z rs
co do dragów na edronie to byłem tam na jakimś 35lvl+ z tego co pamiętam jest całkiem fajnie. (wyciśniesz te 50k)
ale niestety jak będziesz tam sam to tylko poziom "0" bo jak będziesz chciał wchodzić do dziur to niestety ale 2 dragi + 2-3 małe smoczki to będzie hard.
no chyba że sobie poradzisz z taką grupką potworków to lajtowo ja wolałem tam nie cudować i od razu liną do góry :D
15:53 Loot of Hide: 3 platinum coins, spider silk, a terra hood
16:40 Loot of Hide: a platinum coin, spider silk, a steel helmet, knight legs
18:41 Loot of Hide: spider silk, a terra hood, knight legs
3x po 2 silki :D Jestę prosę xD
Do tego:
76 eggsów * 80gp = 6080 gp
2x k legs = 10k
7 steel helmetow * 293 = 2k
2x terra hood = 5k
W sumie: 54k i 4 lvle w jeden dzień. Gdyby ktoś pytał czy się opłaca robić te taski :P
Mam już 6 pkt, teraz przymierzam sie do golemów, tylko musze skombinowac soul contract ;/ i będzie 15 pkt. Resztę dobić na mamutach czy na małpach ? Chodzi mi o szybkość wykonania. Mamuty są za 3 pkt, małpy za 2 ;/Jak bede miał 18 pkt to mogę wziać 1 taska za 3 czy musze jakiegoś za 2 żeby było równe 20 ?
Mam kolege blokera lvl ~~150. Mówił że będzie mi później coś bloczył. Na co możemy pójść ? Jak bede pewnie miał lvl 40+ skill 80. Zero waste oczywiście, on loota bierza ja expa. Najlepiej jakieś miekkie na fizykę i żeby się za szybko nie leczyły i nie biły obszarowymi ;/