Panowie, potrzebuję pomocy, bo skończyły mi się pomysły na ten moment. Mam 75lvl, 84/78, full eq z softami.
Zależy mi głownie na średnim expie (80k/h bez premy wystarczy) i niezłym zarobku, ale inne opcje, jak mniejsza kasa z większym expem też mogą mnie zainteresować.
Szukam ciekawych i niekonwencjonalnych expowisk, bo mimo, że na moim serverze jest online średnio koło 250 osób, to najpopularniejsze miejscówki są zazwyczaj zajęte, a gilidia prowadząca botuje bezczelnie wszędzie, gdzie to tylko możliwe.
Podam, których expowisk nie chcę w tej chwili:
- Dragon Lairy wszelakie - zwyczajnie mam już ich dość, wpadam i tak, jak nie ma nic innego do roboty, więc tego, proszę, darujcie.
- Ancient Scaraby - zrobiłem 3 taski i wołałbym coś innego, poza tym za mało expa (60k/h) i boss się nie popisuje specjalnie lootem.
- BB Ramoa i Quary Malada - te miejscówki miałem w planach, ale nieszczęśliwie na Hibernę padł event Fire from the Earth i wulkan jest nieprzejezdny dla knightów na moim lvlu ;d
- Raty i Tigery - Na Arenie zrobiłem po trzy taski, a Alchemist Quarter zabotowane 24/7.
- Caimany - tam lepiej w ogóle nie zaglądać.
- Corymy - tutaj tak, jak z dragami. Niezły exp i cudowna kasa, ale ile można w kółko to samo?
- Wyrmy - założyłem Royal Axe'a i chciałem wypróbować, jak się będzie na nich expić, ale Liberty Bay i Necro Quest zabotowane. Jeśli będzie możliwość, to je sprawdzę, ale na razie jej nie ma :P Chyba, że znacie jakieś inne miejscówki z Wyrmami, na które byłbym w stanie się dostać.
- CSy i Ice Golemy - niestety się nie zwraca
W razie możliwości i wiedzy, jeśli na podaną przez Was miejscówkę potrzebne są jakieś questy, byłbym wdzięczny za wskazanie, które to i do której misji.
Co myślicie o Beregar Bonelord Cavie? Stare dobre beho raczej nie dla knighta, to wiem, ale lvl w sumie mam już dość spory jak na nie i eldery. Nie wiem za to, jak z Braindeathami, bo nigdy nawet tego na oczy nie widziałem.
Wg tibii-wiki na poziomie +2 Vandura Mountain biegają Nightstalkery, Bonebeasty, Wyverny i GSy. Kojarzycie tę miejscówkę, ile tam tego jest? Może tam nikt nie boci i byłoby wolne, ale jest w ogóle sens tam iść?
Żadne inne miejsca nie przychodzą mi do głowy, liczę więc na Was :)
@down: Tę miejscówkę właśnie sobie ogarnąłem, za 30 min wolna, więc sobie wypróbuję.