Hejka,
Potrzebuje pilnie pomocy, kiosk w którym do tej pory kupowałam psc został zamknięty i muszę sobie poszukać nowego sklepu gdzie mogę ją kupić, znacie jakieś pewne sieciówki,które prowadzą psc? poza vobisem u mnie go nie ma :/
Wersja do druku
Hejka,
Potrzebuje pilnie pomocy, kiosk w którym do tej pory kupowałam psc został zamknięty i muszę sobie poszukać nowego sklepu gdzie mogę ją kupić, znacie jakieś pewne sieciówki,które prowadzą psc? poza vobisem u mnie go nie ma :/
inmedio,kiedys sprzedawali w empiku teraz chyba juz nie
W Inmedio też? nie wiedziałam że coś takiego tam mają, dzięki! ale popatrze sobie jeszcze na ten lokalizator na wszelki wypadek
Z tego lokalizatora dużo miejsc nie działa, a działają te których tam nie ma..
W każdym Vobisie kupisz psc :)
Down: ;o byłem już w 4 różnych i za każdym razem zostałem fachowo obsłużony, więc nie wiem jak to możliwe.
Ja też miałam pare razy ten problem, potem się wycwaniłam i za każdym razem biore teraz wzór kuponu, póki co działa :)
W moim mieście można dostać w żabce, abc i media expert. Polecam w tym pierwszym, tam jest wszystko.
Abc?? Tego nie znam, to też sieciówka? nawet nie myślałam że jest tyle pewnych sklepów ktore prowadzą psc
A propos tego lokalizatora, nie wiem jak to jest teraz ale wcześniej było tak, że jak sie jakiś adres nie zgadzał można napisać na stronie swój komentarz, funkionuje to jeszcze?