witam!
ostatnio widziałem, że sporo ek expi na hydrach i serpent spawnach na goromie albo tylko na hydrach. jakie skille i level wystarczą, żeby taki hunt nie był uciążliwy? zwraca się? lepiej pojedynczo czy kilka na klate i exori?
Wersja do druku
witam!
ostatnio widziałem, że sporo ek expi na hydrach i serpent spawnach na goromie albo tylko na hydrach. jakie skille i level wystarczą, żeby taki hunt nie był uciążliwy? zwraca się? lepiej pojedynczo czy kilka na klate i exori?
zależnie od twojej wytrzymałości
palem na 110 z 95 dysta z assa klatowanie 1 jest mało przyjemne, da radę ze 4 z użyciem utury gran, gsp i gran sana dość bezpiecznie
Po 1 powinieneś być na podobnym lvlu i skillach bić na małym spawnie, żeby nie lurnąć kolejnych 5 goniąc ją jakby się dobić nie udało throwem, na exp i zarobek jednak bym nie liczył(kasy na poty pójdzie nie mniej niż mi na strzały, a bez rh raz na 2 wyjścia jestem sporo stratny)
Na znacznie wyższych lvlach to kilka i exori to jedyne sensowne rozwiązanie dla eka
Hydry mają mocny healing, ale bardzo szybko tez siadają. Jednak wlasnie - sa to potworki wczesnie uciekające, nie ma az takich znowu super z nimi respow zeby mozna bylo sobie je fajnie bic.
tak wiec - opcja nie najgorsza, jednak jest multum innych lepszych :P chocaiz dla zabawy mozesz poprobowac tak od 130+ gdy juz przynajmiej taski beda to chociaz jeden na nich ubic ;d
dobra, to inaczej :D mam 179ek, skile 100/93, noob eq(dsm, dh, g legs, boh), mało kasy w banku (~100k) i brak jakichkolwiek pomysłów na exp. te hydry będą spoko? czasem wpadam na yal zabić pojedynczo, to dość wolno siada. branie 3 na klatę i e gran/min da możliwość zwrotu?
Zwrot może i będzie, ale exp nie będzie cudowny i kokosów nie zarobisz.
Hydry słabo sypią, ale odkąd wypadają z nich platynki jest troche lepiej.
Proponuje ci bić zamek na vengoth, sea serpenty lub nightmary - to lepsze opcje dla najta
właśnie szukam alternatyw. tam to już się w życiu tyle naexpiłem, że mi się na samą myśl niedobrze robi;d nie chodzi mi kompletnie o exp, bo już dawno minęła mi zajawka na lvlowanie
Ja mam 165 ek 96/92, tylko eq duzo lepsze, powinienes zaczac zakaldac eq ktore daje obrone %, prismatic armor,shield i helmet nie sa drogie przeciez.
Anyway, ja siedzialem troche na goromie na hydrach (te na powierzchni wyspa), bilem po 2-3 naraz z exori min, grana i hura. Expilo sie bardzo lajtowo, szybko padaly, jednak gdyby nie fakt ze wypadlo mi RH to mialbym spore waste.
Ogolem hydry sie niezbyt oplacaja. W polaczeniu z SS moze ma to jakis sens, nie sprawdzalem jeszcze, bo troche za maly lvl mam i mnie 3ss potrafia dojechac dobrze;p
Najlepsze respy Hydr sa na forbbiden landzie (cave z hydrami) i banuta (poziom gdzie uzywasz egg of the many -na srodku mapki sporo hyder a przy szybkim respie bijesz je ciagle,ja tam robie zawsze hydra taski).Niestety nie poradze Ci co do EK bo gram RP i mam z nich samych profit (srednio na 150-200 rh lub boh,sporo gp,hydra heady itp)