Witam. Mam 38 ed z 37 mlvlem takze jak widac słabo , potrzebuje jakiegos darmowego bota , dzieki któremu bym sobie podbił ten mlvl.
Z góry dzieki
Wersja do druku
Witam. Mam 38 ed z 37 mlvlem takze jak widac słabo , potrzebuje jakiegos darmowego bota , dzieki któremu bym sobie podbił ten mlvl.
Z góry dzieki
blackd
A i jeszcze jakby ktos mogl mi podac nazwe bota i odrazu udostepnic skrypta na tenze mana training , zeby pozeral fooda i wastowal mane a jakby dalo rade to tworzyl avalanche.
Jutro wychodzi trial OmegaBota, mogę ci napisać skrypt na mana train tylko napisz pw do mnie jutro po wyjściu.
Darmowy tibia auto do którego nie trzeba żadnych skryptów tylko se go ustawiasz odpowiednio w opcjach. Ale używaj rozważnie, bez żadnych większych opcji prócz treningu many.
jeszcze jakieś propozycje ? =)
napisz, w javie jest fajna klasa robot, trochę obliczeń i losowania i jest ^^
serio to blackd, ta, może coś jeszcze darmowego jest
dobra temat do zamkniecia ;) , puscilem za narada Tomixa tibie auto i sie sprawdza.
Może ktoś wysłać link do tibi auto ?
EDIT Na stronie głównej nie widać ;s
czemu polecacie ludziom takie wykrywalne śmieci jak TA? jeśli darmowy to tylko Blackd Safe Cheats (nie mylic z proxy), co do płatnych to redbot/ibot/trainbot
ta przy użytku do mlvla i rybek jeszcze nie słyszałem, żeby był wykrywalny, za to takie śmiecie jak blackd a i owszem.
mowisz o safe cheats? pierwsze slysze zeby ktokolwiek dostal za nie bana