Astinus napisał
Możesz rozwinąć coś o tych quarach? Jestem w podobnej sytuacji, co założyciel tematu, więc się podepnę ;d Mam 73 lvl, 84/77, full eq z softami, heroic axe. Na arenie i alchemist quarter już się naexpiłem, więc odpadają. Co do dragów, to jakoś nie chcą mi nic dać (dwa hunty bez żadnego loota) - chyba muszą ode mnie odpocząć :P
Mam 41pkt w paw and fur, więc najsensowniej byłoby dalej klepać taski dla boss pointów, ale niespecjalnie mam wybór:
- Widowsy i Beetlesy zabotowane
- Caimany zabotowane i lepiej w ogóle do jaskini nie zaglądać, bo grozi to huntem
- Tigery i Raty zrobione
- Ice golemy i CSy bije się tak tragicznie, że lepiej już te dragi klepać
- Ancient Scaraby mam zrobione dwa taski, ale exp wolny tam strasznie, więc nie ma sensu bawić się trzeci raz.
Dzisiaj próbowałem z kumplem zrobić dostęp na Ramoę, żeby robić task na bb, ale trafiliśmy na Fire from the Earth i oczywiście questa nie skończyliśmy ;d
Jest jakieś fajne miejsce z tymi scoutami quar? Zarobię na nich w ogóle knightem? A jeśli nie opcje taskowe, to niech będzie i zwykły exp. Mnie wystarczy 80k/h bez premium staminy, żeby jakiś zarobek ciekawszy był.
Na 75 z royal axem mogę się wybierać na wyrmy?