Hej ziomki piorunochronki. Ile trzeba uzbierac honoru zeby dostac opaske? Mam juz 54 teamworku i nic.
Wersja do druku
Hej ziomki piorunochronki. Ile trzeba uzbierac honoru zeby dostac opaske? Mam juz 54 teamworku i nic.
Nie wiem jak to działa, za honorable oponenta dostałem za 25 punktów, a teamworku mam 180~ i nic ;d
Nie można mieć dwóch "opasek", jak masz honorable to już nie dostaniesz za teamwork.
Mi sie wydaje ze to zależy od częstotliwości dostawania honoru bo jak dostałem opaske (40~) to potem był okres ze nie dostawałem honorów i znikła mi opaska.Potem mi sie posypały honory i znowu mam ;d
ileś tam pod rząd trzeba dostać.
Znikła bo zresetowali Ci honor ;p. 2up Nigdy nie widziałem nikogo z dwoma opaskami btw.
70 honorable opponent i żadnej opaski.
Ponoć riot miał dawać free riot pointsy na świeta. Dopóki nie pokażecie żadnych dowód to przyjmijmy,że mam racje ;]
Źle mnie zrozumiałeś, pisałem to o tym,że można mieć więcej niż jedną "opaskę" na raz, a co do tracenia ich ,jeśli zostaje się ukaranym przez trybunał/ nie otrzymuje się więcej honoru to zgadzam się z tym jest to nawet opisane o tutaj http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Honor .
Pozdrawiam, mądry użytkowniku.