Jak wam poszedł polski? Mi srednio raczej
- czytanie ze zrozumieniem tragedia pytania z dupy..
- wypracowanie całkiem całkiem pierwszy temat
Wersja do druku
Jak wam poszedł polski? Mi srednio raczej
- czytanie ze zrozumieniem tragedia pytania z dupy..
- wypracowanie całkiem całkiem pierwszy temat
Poszlo mi chyba nienajgorzej. Na poczatku przerazilem sie gdy zobaczylem Dziady, ale potem przeczytałem temat i byl naprawde lajtowy. Co do czytania ze zrozumieniem, bylo takie sobie. Niektore pytania faktycznie z dupy, ale nie byly trudne, jakby tak sie glebiej zastanowic. Zapewne klucz szybko spowoduje, ze zmienie zdanie :) Jutro matma, tu juz będzie gorzej..
to ta matura jest organizowana we wszystkich szkołach? ja nic nie wiem żeby u mnie była organizowana
u mnie tez nic... szkoda, bo to cke, a nie wiem kiedy ta moja swietna szkola ma organizowac jakies matury pewnie sie obudza pod koniec marca i beda robic tydzien w tydzien..
czytanie ze zrozumieniem mega trudne, te z operonu to jechałem wszystko na lajcie, a tutaj? miazga... natomiast to z dziadow lajtowe cos kolo 30pkt powinno być, ale z czytania to chyba nawet 10 nie będzie...
myślałem własnie że te matura jest z CKE ale przeczytalem an arkuszu OKE Poznań, a ja jestem z Wielkopolski i ferie nam sie zaczynają za tydzień więc dlatego tak wczesnie mamy tą próbę lepiej jakby była w marcu
To nie CKE tylko OKE Poznań, więc głównie w rejonie północno-zachodniej części kraju były pisane.
Co do samej matury - identycznie jak nagiler, spojrzałem na Dziady i się przeraziłem, ale temat okazał się fajny, ciekawe czy trafiłem w klucz.
Jutro matma - coś co lubię, tylko oby nie dali żadnego porąbanego udowodnienia to będzie luz ;) .
dziady rzeczywiscie super, a czytanie ze zrozumieniem takie trudne nie bylo ;]
Trololo pytania z czytania, Temat 1 spoko, Temat 2 omgwtf, ale i tak pisałem drugi XD
Polski masakryczny ,jestem ciekaw jaka bedzie matma :DD. Podobno CKE jest zawsze trudniejszy niz Operon.
ale dojebali...niech mi ktoś wyliczy te zadania otwarte. Zamknięte mega proste natomiast, ale wolałbym na odwrót..
Zobaczyłem pierwsza strone myślę, że będzie lajtowo, a tu takie coś dorypali... Zdać raczej zdam ale powyżej 50% nawet nie liczę.
Z otwartych jedyne które zrobiłem do końca to było z ciągiem
poszlo mi jakos latwo, zbyt latwo. pewnie bedzie klapa ;d
jak ktos bedzie miał odp do matmy to niech wrzuci:)
To znowu jakaś próbna? Ja miałem tylko Openonowską.