Jak w temacie, poszukuje postaci które bez run, masterek, summoner spelli [lvl 7] dadzą rade wygrać gre 1v5, najlepiej łatwy roaming, bo tutaj to albo mój team ma 0/20, albo przeciwny ,50% loteria. IP: 5000, umiem grać wszystkim.
Wersja do druku
Jak w temacie, poszukuje postaci które bez run, masterek, summoner spelli [lvl 7] dadzą rade wygrać gre 1v5, najlepiej łatwy roaming, bo tutaj to albo mój team ma 0/20, albo przeciwny ,50% loteria. IP: 5000, umiem grać wszystkim.
eve
na tym lvl to robisz sobie mastera yi pod full ad i robisz penta kille co tf
Dodam jeszcze :
Jax
Teemo (pod ap push all day all night i grzybki, ludzi na 7 lvlu raczej nie kupia oracle czy tam pinkow)
Jax, tri force GG
Olaf,
Kassadin
Singed semi tank ap
Vayne jak umiesz farmic + kilka killi to na 20 min masz pente :P
Duzo tego ale najfajniejszy Olaf, Jax imo jakis Xin, Jayce czy irelia tez trzeba brac kroli topa \o/
eve, master yi ap, tryndamare
mysle, ze jesli chodzi np o ap carry to z pewnoscia Katarina, w sumie zastanawiałem się dlaczemu jeszcze jej nikt nie wymienił ;d
Ja bym dorzucił od siebie, że na 7 lvl nikt nie ma runek (także przeciwnicy) więc jeden chuj którą postacią grasz?:D
Kup sobie wszystkie za 450, bo ci się znudzi katować 30 meczów pod rząd 1 championa.
Orianna, Katarina i AP yi. Akali tez powinna się nadać na takim lvlu, mimo ze nie masz pasywów z runek to i tak masz bursta.
Kassadin jest do tego dobry też. Od 6 levela nigdy nie padasz a zbijasz na combo.
Do tego takie postacie jak yi czy trynd, newbie nie mają pojęcia jak z nimi walczyć.
Akali też jest zajebista, już kilka razy penty nią wbijałem. Rush mejai i occult. Do tego jakiś hextech i rylai, przeciwnicy maja pograne. ;d
Pantheon albo Twisted Fate, po prostu używając ultimate robisz z linii 2vs2 linię 3vs2, tak wygrywasz gry.
Master Yi AD, nie ma nic lepszego, 200creepow + 1/2 kille na lini na topie i wygrywasz SAM gre