43 ed, 46mlvl z itemami, 700k na waste, pacc.
Gdzie najlepiej je przepierdolić z blokerem/solo (ewentualnie team, ja - ed + ms, podobny lvl, też 700k na waste) i jaki mniej więcej nabije za to lvl?
Świat pvp, z szybkim respawnem.
Wersja do druku
43 ed, 46mlvl z itemami, 700k na waste, pacc.
Gdzie najlepiej je przepierdolić z blokerem/solo (ewentualnie team, ja - ed + ms, podobny lvl, też 700k na waste) i jaki mniej więcej nabije za to lvl?
Świat pvp, z szybkim respawnem.
hellspawny albo behemoty na edron z avalanche albo grimy z flama, powinien wejsc z 85~
Taa... od pierwszego grima padnie. Hellspawny myślę, że będą dobre dla ciebie. Jaki lvl i skille knighta ?
jeżeli chodzi o solo, to 45 dobijesz raz dwa na dragach, a potem już ciskasz frosty okolnir/ dle zao/poi z SD (na poi musisz uwazac bardzo).
z blokerem możecie pojsc na ul i z obszarowek ciskac, gorzej jak sie cos przerzuci, trzeba uwazac.
oczywiscie hellspawny i avalanche, mozna ladne pg zrobic, plaga sobie odlurowywujecie zeby zniknal, nie ma co go bic.
mozecie tez odwiedzic vengoth, super miejscowka, druid musi uwazac na polnocnej wiezy.
grimy to jest najlepszy exp i najlepsze waste, jednak z blokerem i jakims drugim sio
solo proponuje tomby na ostatnich poziomach (penisula najlepsza)
workery z thunderstormami, ale to jak juz smp bedziesz mial