-
Taski i po taskach
Witam, dobilem wkoncu 80 juz mam 84 ms 62 m lvl z eq okolo 800k w banku softy itd, i robie taska na Gs'y ale moje pytanie jest w tym ze jak skoncze gs task to jakie wziasc dalsze? czy moze najpierw lvl powiedzmy 100+? czy olac te taski i po prostu expic? jak expic to jakies fajne miejscówki z malym profitem.
-
Mutated baty task, możesz je bić na banshee i braindeathach w yalahar.
Lizardy też już mógłbyś zacząć bić, ale do bossa potrzebujesz dużo questować najpierw.
Quary możesz spokojnie bić na task.
-
task na quary (trzeba uważać), task na mutated baty+brimstome bugi (tam przy souleaterach możesz bić, ale trzeba uważać na takim lvlu),
brimstome bugi w drodze na childrena też możesz sprawdzić.
Ja bym jednak zostal przy gsach, pozniej sie mozna jeszcze na werewolfy przerzucic.
-
were są git, już możesz na tym lvlu tylko noś parę fire fieldów, jak będą 2+
-
A powiedzmy ze tasków nie chce mi sie robic, to co moglbym se huncic na spokojnie zeby bylo z 150k/h+ molziwy jest ek 150+ ale to tak 50/50. Zeby duzego waste nie bylo, albo wcale.
-
wyrmy, workery, watery, lizardy
-
Wyrmy boty lataja az 6 na lb i w innych miejscach po 3-4 tak ze nic tam nie idzie ubic, watery tak samo, lizardy idzie ubic ale max 50k/h tam jest to jest jakies nie mozliwe dla mnie by miec 350k do wbicia i 50k/h expic, moze cos innego?