-
szukam gry rpg
witam. krotko i na temat
otoz poszukuje gry rpg single player z dosc ciekawa fabula cos ala diablo 2 / dungenon siege 3 (chodzi o ten mroczny klimat)
nie interesuja mnie gry online.
gra nie musi miec bog wie jakiej grafiki i nie musi byc nowa.
dobrze by bylo aby gra byla w klimacie wyzej wymienionych gier gdyz nie lubie bajkowych klimatow typu torchlight 2
uwaga! gotic odpada:P
z gory dziekuje za propozycje.
licze na wasza pomoc, moze wy znacie jakas gre, ktora chcialbym poznac?
-
two worlds, w pokemony napierdalać, a nie innych gier szukać :D
-
Skyrim lub jakiekolwiek inny elder scrolls, wiedzmin, lub ktora kolwiek z czesci Fable.
-
-
gralem w dragon age. szukam czegos nowego, ale dzieki za propozycje
chyba sprobuje fable. slyszalem o tej gierce jednak nie mialem jeszcze okazji zagrac
-
Baldursy, Icewind Dale...może nie aż *tak* mroczne, ale jednak warto zagrać.
-
Fable całkiem spoko no, sam mam oryginałkę z dnia premiery i polecam. W drugą część nie grałem.
-
jest jakies spolszczenie tego fable? szukalem po necie zle nie znalazlem a chujowo sie gra nie wiedzac oco chodzi w fabule:D
nvm mam juz
-
evil islands i dodatek do tego forgotten in astrale, tyle że dodatek jest tylko po rosyjku, ewentualnie spolszczenie przepuszczone przez translatora
mimo to gorąco polecam, przeszedłem kilka razy a gra na bardzo dużo godzin.
-
Wybierz Dark Souls, jedne z najlepszych RPG ostatnich lat.
-
-
Divine Divinity (ale nie 2). Na pewno Ci się spodoba. Mroczny (bardziej taki... surowy) klimat i genialna muzyka.
-
Tez polecam Dark Souls, na PC troche ciezko ogarnac, zeby dzialalo jak trzeba, ale gra ma zajebisty klimat, do tego jest mroczna.
-
The walking dead - naprawdę, STRASZNIE MOCNO POLECAM.