Hej
Mam 83 EK na noob-pvp, zgdzie mogę expić?
Przerabiałem już:
gsy yalahar
bogi & tigery yalhar
dżiny yalahar
mary yalahar
Zależy mi na expie powyżej 100 k/h bez premium i bez waste. Eq na mój lvl full, bez softów.
85/81
Wersja do druku
Hej
Mam 83 EK na noob-pvp, zgdzie mogę expić?
Przerabiałem już:
gsy yalahar
bogi & tigery yalhar
dżiny yalahar
mary yalahar
Zależy mi na expie powyżej 100 k/h bez premium i bez waste. Eq na mój lvl full, bez softów.
85/81
Wyskocz sobie na Corymy. Jest duża szansa wyciągnięcia ogromnych profitów i w miarę przyzwoitego expa.
83ek? powiedziałbym dragi yala najlepsze.
Wyrmy, GSy z taskiem, bog raidery i mutated tigery, dragony, culty
Ja biegałem od 75 z avengerem moim knightem, exp świetny i nigdy nie miałem waste. Problem jedyny w tym, że wyrmy to dość oblegana miejscówka.
A knight generalnie jest najlepszy na wyrmy, ewentualnie paladyn.
O czym ty człowieku pierdzielisz? Z przyzwoitym, nie żadnym niesamowitym, skillem 75 EK może spokojnie expić na wyrmach nie martwiąc się o waste. Przecież z uturą i exurą ico, zwraca się nawet bez jakiegoś super loota. Masz co chwilę shp, wyrm scale, pełno golda, hibiscus dressy czy wand of draconia też lecą często i naprawdę cieżko o waste, jeżeli nawet to małe, rzędu kilku k.
pomińmy to że wyrmy uciekają jak mają mało hp, a jest ich dość dużo czy to w lb czy vamp, fakt faktem gdy ich dużo 70 ek majacy 1500 hp czy tam ile nie wytrzyma obciązenia nawet powiedzmy 3 na klatke, no chyba ze sie bedzie GHP co 1 s a tutaj = waste.
Nie wiesz to się nie wypowiadaj. Też od 75 lvla biegałem z avengerem po liberty bay i nie raz brałem po 3 wyrmy na klatę mając 1200 hp, nie nie używałem ghp co sekunde wystarczyło się leczyć czarami. Ciężko jest tam nie mieć profitu, sam od 80 lvla biegałem po 2 poziomach mając przy tym kozacki exp (~250k/h) wastując przy tym spore ilości potów. Jednak zawsze spadł jakiś focus cape + pare k w gp i byłem na +. Moim zdaniem to najlepszy exp dla takiego ek
No 3 wyrmy bolą - to fakt. Po prostu schodzi wtedy kilka potów, nie ma mowy o dedzie. Ale takie sytuacje są rzadkie jak się ostrożnie chodzi.
Jeżeli ktoś tam @up wyciągał tam 250k/h to mnie ucieszy nawet to połowa :)
Na razie ogarniam na redbocie całe yalahar, ale tylu botów w tibi nie widziałem nigdy. Na każdym respie po 3 boty lub więcej. xD
3 wyrmy ze spokojem 80ek wystoi...
81lvl, lekka przesada, ale trochę ustałem ;p
http://img502.imageshack.us/img502/7...nshot002uw.png