-
Tablet i Aero2
Witam was!
Szukam w miare dobrego tabletu, do ok 600-700 zł. Musi mieć multi - ale to już chyba standard w tych czasach. Najlepiej gdyby ekran miał powyżej 7 cali, bedzie go używać dziadek wiec im wiekszy tym lepszy. Będzie on używany do internetu głównie, no ale wiadomo nie chce żeby miał bebechy jak z przed wojny.I błagam, nie żadne produkcji biedronka/lidl. Chce żeby dziadek był zadowolony z prezentu a nie musiał chodzić po serwisach co chwile bo mu soft sie zjebie.
Drugi myk - czy do takiego tabletu dałoby się podłączyć aero2? I jak ją zdobyć gdy nie jest się z Wa-wy? :P Przedłużyli ten system do 2016roku wiec przydalyby sie z 2 takie karty...
-
nie lepiej za dwukrotnie wieksza sume kupić nexusa 7 3g 32GB za mniejszą kupisz 3g 8-16 gb bo te co sa za 9 stów to only wifi a wsparcie masz cały czas pozatym areo 2 masz na stronie dokumenty które musisz wypełnić wysłać i poczta ci przyślą ALE w gdy w październiku wymieniali karty to istna tragedia 40% kart wróciło do areo ja sam odbierałem u nich w biurze na lwowskiej 19 na parterze jest nordea
chyba ze kupisz dziadziowi modem huawei e3535 tj modem wifi
apn i reszte musisz sam wpisac apn - darmowy uzytkownik areo 2 haslo puste
-
NavRoad NEXO 3G
Chyba ze obsluga zewnętrznych medemow tez się liczy ?
A co do Aero2 - najszybciej będzie osobiście podejść i zalatwic wszystko na miejscu. Mój znajomy wysylal poczta jakieś dokumenty i czekal prawie 5 tygodni aż mu przyslali kartę
-
Dzieki za rady, może sie ktoś jeszcze wypowiedzieć?