play mixtura all inclusive
Witam,
zastanawiam się nad przejściem z abo na mixturę AI, ale mam jedno pytanie odnośnie tego darmowego internetu :
najpierw zacytuję regulamin:
4a: "pakiet MB będzie przyznany pierwszego dnia miesiąca, jeżeli Abonent będzie miał wystarczającą liczbę środków na koncie ostatniego dnia miesiąca kalendarzowego poprzedzającego miesiąc w którym pakiet 250 MB ma być przyznany."
"Opłata cykliczna za korzystanie z pakietu danych 250 MB w każdym miesiącu kalendarzowym wynosi 9 PLN."
"Jeśli Abonent Mix II nie spełnia warunków określonych w punkcie 4 a. niniejszej Oferty Promocyjnej pakiet 250 MB nie zostanie przyznany, a opłata, o której mowa, nie zostanie naliczona.
Dokonanie doładowania konta pierwszego dnia miesiąca kalendarzowego lub w późniejszym terminie nie spowoduje automatycznego przyznania pakietu danych 250 MB ."
i teraz pytanie; każdego 1 dnia miesiąca play będzie mi zabierał 9 zł czyli jak mam na koncie 39zł to zostanie mi 30 zł czy po prostu jak będe miał kwotę wyzszą niż 9 zł to dadza mi pakiet pieniądze zostają? wydaje mi się, że ta pierwsza opcja ale wolę się upewnić ;x