-
~180ek
dawno nie grałem moim ek'iem a chciałbym czasem na niego wejść i poexpić, tylko nie wiem w sumie gdzie. kieeeedyś (dobre 2 lata temu) latałem prawie ciągle na mistrock/poi dle, ale tam raz waste, raz profit, a ja potrzebuję PEWNY profit (eq po hacku - avenger, dsm, g legs, dh, boh), w banku ~90k. skille 99/93
co poza sea serpentami, wyrmami, gsami wchodzi w grę?:s jakieś nowe tereny, potwory?
-
nowe tereny - gnomebase alpha (tam raczej nie poexpisz, ale przyprofitujesz robiac taski i sprzedając tokeny)
cały Quirefang (hive + deeplingi). na deeplingach możesz pobiegać, aczkolwiek nie wiem czy się bedzie zwracało, chyba, że bedziesz miał druida ze sobą.
na hive w ulu wyłącznie z druidem, po surface sobie śmigasz lajtowo i sie zwraca.
co do expa, to nightmare'y yalahar możesz sobie pobiegać śmiało, vengoth, no i dle.
jak chcesz przyprofitować, to bierzesz EDa i idziecie na mury/ul na hive i profitujecie.
-
gnomebase alpha? co to jest i co to są te całe tokeny? potrzebuję questa? jestem totalnie zielony:SSS
no i chodzi mi tylko o exp solo, bo wszyscy znajomi się przenieśli/retired/only bot :S
-
gnomy to robisz trochę questa i masz taski na dalsze dostępy zbierasz punkty i takie tam, eda raczej znajdziesz jakby co
-
war golemy mozna pociągać po energy wallu :)
-
9 m lvl pewnie masz to bierz w łape energy walle i śmigaj na yala na większy resp war golemów, rzucasz walle i starasz się biegać tak żeby golem latał po fieldach + do tego bijesz z łapy.
GSy forbidden lands
Necro Drefia, Yala
Wyrmy LB +1,+2
-
ok, spróbuję te war golemy. gsy forbidden ciągle zajęte, necro pełno ludzi, wyrmy to już wolę drefię, bo lb zabocone 24/7;/
edit
jak to jest z hydrami? bo widziałem że niektórzy ek biorą na nie taski i spokojnie klepią. jest profit? w sumie poszedłem na yala zabić jedną i dość wolno to szło, a nie chcę się męczyć prawie minutę z jedną hydrą... może lepiej brać 2-3 na klatę i exori?;d
o jeszcze jedno
widziałem, że wyszły jakieś nowe czary. exori min i cośtam jeszcze do leczenia chyba. na jakiej zasadzie to działa? tak samo jak normalne exori? bardziej się opłaca tego używać?