Witam
Jest jakis sposob zeby pykac w zwykla tibie (nie ME) na telefonie z androidem?
Zainstalowalem flash playera i probowalem odpalic flashowego klienta ale nie bangla ;/
Da rade czy ni huja? W goglach nic konkretnego nie znalazlem
Wersja do druku
Witam
Jest jakis sposob zeby pykac w zwykla tibie (nie ME) na telefonie z androidem?
Zainstalowalem flash playera i probowalem odpalic flashowego klienta ale nie bangla ;/
Da rade czy ni huja? W goglach nic konkretnego nie znalazlem
Wydaje mi się, że nawet jeżeli byś odpalił Tibie to by się STRASZNIE niewygodnie na komórce grało. I wątpię by była taka możliwość.
a mnie ciekawiło zawsze czy np na tablecie Asus Transformer (ktory ma fizyczna klawiaturke qwerty) dzialalby normalnie klient flash ze strony?
Jeżeli tablet ten obsługuje flasha to oczywiście że tak.
na wszystkim z klawiaturą, myszą, flashem, odpowiednią mocą i rozdzielczością pójdzie(mniej niż 1080p raczej bym nie próbował, ledwo się mieszczę używając 4 kolumn)
Problem w tym, że flash na Androida nie jest wspierany już i nie ma nowych wersji a Tibia we flashu wymaga nowszej wersji, niż ta która jest więc niestety ale już nie będzie możliwości raczej nawet na to aby spróbować skoro Adobe wycofał się z flasha na andka
http://i45.tinypic.com/zn6le.png
Próbowałem ale nie chodzi, tak samo jak tibia cast
ja całkiem niedawno spotkałem kolesia w dp który napisał mi, że właśnie jest online z samsunga galaxy s3, ale jak to zrobił nie zdążyłem zapytać.
Nie da sie. Kiedys probowalem odpalic tibie na htc hd2, wersje flasha mialem dobra, zaczelo sie ladowac, ale po zaladowaniu czarny ekran.
kwestia roku 2 lat i będą takie sprzęty że będziesz mógł pocinać
Android jak widomo od dawna to kupa za to na IPHONE 5 tibia smiga az milo. Pozdrawiam Samsungowców i ich androidy za 100zl bo ich na iphone nie stac. Byyeeee
Ale android i smasung i tak jest lepszy od iphone bo wy jestescie super znawcy i na wszystkim sie znacie...
Iphone 5 (1.6+ procek) + flash player (bez jailbreak'a oczywiscie)
Jasne jasne, nawet jeśli ta JEDNA rzecz się WŁĄCZY to na takim ekranie się grać nie da. A cała reszta lepiej na androidzie. Nawet głupie przesyłanie plików z komputera na iłosiu nie działa jak trzeba