Siema, mam pytanie. Czy jest możliwe korzystanie z Officesuite na tym tablecie? Ogólnie poszukuje programu do pisania ala microsoft word. Posiadacie wiedzę na ten temat?:P
Wersja do druku
Siema, mam pytanie. Czy jest możliwe korzystanie z Officesuite na tym tablecie? Ogólnie poszukuje programu do pisania ala microsoft word. Posiadacie wiedzę na ten temat?:P
Tak, kolega ma ów tablet i pisał w officesuite :)
Ja korzystam z Kingsoft Office i jestem zadowolony z tego programu glownie ze względu na wygodny interfejs
A czy moglibyście mi pomóc w jego obsłudze? Chodzi mi ogólnie o tableta. Co, jak wgrywać, jakie programy są niezbędne itp. Jestem zielony w tym :d
Wgrywaj na bieżąco to co jest Ci potrzebne. Na pewno jakiś odtwarzacz muzyki (PowerAMP), odtwarzacz do filmów (MXPlayer), radio internetowe (TuneIn), Pocket (przydatny jak masz w danej chwili internet i chcesz zachować zawartość strony np. Artykul do trybu offline i odtworzyc potem), Tapatalk (do przeglądania for internetowych np. Torga), aplikacja do rozkladow jazdy (MobileMPK, Jakdojade.pl) i program do informacji ze swiata z możliwością ustawienia widżeta na pulpicie (np. Puls, PAP News, BBC, CNN)
Google Play to jest oficjalne centrum aplikacji na Androida. Wszystkie aplikacje, gry, tapety itd tam znajdziesz do pobrania. Niektóre są płatne ale jak chcesz spróbować jak wygląda płatna wersja danej aplikacji to możesz np. na chomikuj znaleźć instalki. Wrzucasz plik .apk na dysk i instalujesz z poziomu tabletu (wczesniej sciagnij manadżera plików na tablet).