Da się jakoś sprawdzić własne statystyki jak mi idzie gdy gram soloq, a jak gdy gram duoq?
Druga sprawa czy są gdzie statystyki jaki mają % wygranych duoq na danych przedziałach elo?
Wersja do druku
Da się jakoś sprawdzić własne statystyki jak mi idzie gdy gram soloq, a jak gdy gram duoq?
Druga sprawa czy są gdzie statystyki jaki mają % wygranych duoq na danych przedziałach elo?
Raczej nigdzie tego nie sprawdzisz.W moim przypadku soloq idzie lepiej niż duo.
Mi się też tak wydaję, ale nie wiem czy to fakt czy przeczucie.
Imo zależność jest taka z tego co zauważyłem, że jeżeli Twój rzeczywisty skill jest 200elo + większy od posiadanego elo tak sam z teammatem to to jest taka dolna granica opłacalności grania duoq. Jednak jeżeli obaj gracie na 1600 mniej więcej i macie to 1600, to jest duże prawdopodobieństwo że niedługo się spadnie na 1500 :D
Ja gram tylko Duo ze swoim supportem i całkiem dobrze nam to idzie, narazie zastój bo kumpel pojechał na święta, ale jak wróci to trzeba wejść po 1900 ^^. Nie wyobrazam sobie grać bota bez wlasnego supporta, ale to tylko moje zdanie ;p.
offtop ale nie chce nowego tematu zakładać
jeżeli jest preseason i powiedzmy troszke sobie zdupilem ELO to jeżeli wejdzie season 3 zostanie to zresetowane?
Nie, te rankedy z teraz liczą się już na trzeci sezon.