Witam,
Poszukuje myszki do gamingu do 700-800 zł, nie wiem która jest najbardziej odpowiednia za tą cene, dodam że gry w jakie gram to gw i lol. Jestem praworęczny.
Wersja do druku
Witam,
Poszukuje myszki do gamingu do 700-800 zł, nie wiem która jest najbardziej odpowiednia za tą cene, dodam że gry w jakie gram to gw i lol. Jestem praworęczny.
Moze bardziej wyprecyzuj czego szukasz? Duzo dodatkowych przyciskow do MMO? Jaki zakres DPI cie interesuje? Chcesz cos powyzej 3.5? Czy 3.5~ Ci starczy?
http://www.razerzone.com/
btw jak grasz tylko w gw/lola to nie widzę sensu w kupowaniu czegoś droższego niż max 300zł
Razer Deathadder (3.5k DPI max) jest jedna z lepszych myszek jakie uzywalem. Dlugo sie trzymalem tylko i wylacznie z Logitech'ami ale jak polozylem swoje niemale lapsko na Deathadderze to dlugo sie nad kupnem nie zastanawialem. Wygoda + dodatkowe przyciski (pod kciukiem) o normalnym rozmiarze + Razer Synapse ktory ulatwia customowanie + nie brudzi sie tak bardzo jak Logitechy G5XX.
pewnie zostane zjechany, ale gram już od 2k3 w cs'a kilka lanów wygranych i tyle myszek rozwalonych, że moge Ci coś polecić.
Miałem myszki od 100 do nwaet 450 zł ale i tak zawsze i na zawsze chyba zostane przy mojej kochanej IE 1.1
jedyny minus tej myszki to chyba taki, że rolka czasem może sie psuć i troche lekko chodzi, poza tym myszka jedna z tańszych + wg mnie najlepsza.
Razer NAGA albo HEX ale do lola chyba hex bedzie idealny.
Razer naga epic. Dzięki wymiennej prawej stronie myszy możesz ją dopasować do swojej dłoni. Jest bardzo wygodna. Klawisze pod kciukiem ogarniesz w kilka chwil (ja nie mam problemu z całą 12). Bateria starcza na około 8 godzin gry. Jeśli byś odkładał mysz na stację dokującą przy każdym wstawaniu od pc to może i dłużej. Jeśli jednak zdarzy się, że mysz padnie podczas gry to szybko przełączasz kabel od stacji dokującej do myszy i grasz na kablu. W dodatku świetnie się prezentuje na biurku, jeśli masz jeszcze inny sprzęt tej firmy. Do tego obowiązkowo razer goliathus control/speed, ponieważ zapewniają świetną precyzje oraz pozwalają utrzymać ślizgacze myszy w idealnym stanie. Raz pograsz na tej myszy i już nigdy się na inną nie przesiądziesz ;d
Dodatkowe klawisze sprawdzają się w dosłownie każdej grze. Fps (szybki granat, przeładowanie, macro itd.), strategie, lol/dota, mmo, rpg. Mogą ci również ułatwiać pracę w programach jak choćby photoshop. Zanim kupiłem tę mysz myślałem, że klawisze boczne to tylko taki bajer i rzadko będę go używał. Dzisiaj używam ich praktycznie non stop ;d
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź, naga to chyba najlepsze rozwiazanie, jeszcze korzystając z tematu,
dobrą klawiature gdzieś do 400 zł jaką można kupić?
jak chcesz mieć ładną i lansiarską to sprawdź razery też, np lycosa
http://m.allegro.pl/przedmiot,cooler...869214834.html
+ deathadder/logitech g500 w zależności od tego, jaka masz dłoń.