Siemacie.
Skonczyl mi sie pacc i chce nazbierac na kolejnego kupe kasy, aby mieć co wasić
92 palladyn 94 dist bezitemkow
Gdzie zbierac kase?
I drugie pytanie.
Gdzie expic na faccu z takim lvl aby jakos to wygladalo ;d
Wersja do druku
Siemacie.
Skonczyl mi sie pacc i chce nazbierac na kolejnego kupe kasy, aby mieć co wasić
92 palladyn 94 dist bezitemkow
Gdzie zbierac kase?
I drugie pytanie.
Gdzie expic na faccu z takim lvl aby jakos to wygladalo ;d
jedyne co przychodzi mi do głowy to vdl, poh i of (o ile masz postmana)
Of nawet bez postmana, postaw jakąś postać w thais i wysyłaj cp, zbieraj poza tym kasę i hala. No i plecak sama jak będzie, rózgi i takie tam. Na rs wystarczy. Poh przy tym wypada słabo. Xp to w sumie chyba to samo, na tym poziomie i skilu wszędzie będzie ciężko z lepszych miejsc
deeper fibula, drill wormy (od parowca na poziomie z soldkami w kazo idziesz caly czas na poludnie), OF,
jak dobry respawn (700+ osob online) to composite hornbow + flash arrows i na water elementale na foldzie.
banshee, dsy (przydatne stealth ringi) pod Isle of Kings
Paladin, Paladyn. Żadne palladin ani palladyn, uwzięliście się...
Deeplingi tez dobry hajs zalezy jak stoja finy. Ale troche przypal na tym lvlu. Szybko zbierzesz na OFie z lootabagiem halabard p-armow i chainow. Knightem zbieralem glownie w tych 2 miejscach. Dragi to juz zalezy czy wolne znajdziesz.
Możesz spróbować też Corymy obok venore. Resp jest wielki może expić to kilka osób nie przeszkadzając sobie, bardzo małe waste, a loot bardzo dobry, zbierasz praktycznie wszystko co z nich leci, ratany, spike shieldy, spike cluby itp. Możesz sprzedać praktycznie na miejscu bo koło wejścia na nie jest NPC skupujący loot z nich.