Witam orientuje się ktoś jakie znaki są dozwolone bo kiedyś widziałem u innych inne znaki których nie posiadam ;d
Wersja do druku
Witam orientuje się ktoś jakie znaki są dozwolone bo kiedyś widziałem u innych inne znaki których nie posiadam ;d
Różnie z tym jest np. ☼Šď są dozwolone a ►…‰Ť nie [wszystkie znaki są z ASCII]
Wiele razy widziałem D przekreślone w połowie kreseczką.
A nie przypadkiem O?
Ř
Hmm dziwnie bo jak wklejam to przekreślone O z wikipedii to mi na jakiś inny znaczek zamienia, ale chodzi mi o to które jest w alfabecie norweskim.
nop, to jest
dużo znaków jest dozwolonych, ale wszystkie z nich to literki z lekkimi modyfikacjami, np. powinno jeszcze ujść, ale Ť ani § nie wkleisz ;p
dla zainteresowanych: tablica znaków w windowsie zawiera większość (wszytkie z wybranej czcionki) znaki specjalne
@edit
forum trochę zmienia znaczki... zaraz ogarnę ;d
te znaczki to miały być te http://wklej.org/id/903239/
Sprawdziłem i te znaczki nie działają ;d a kurde chce zmienic nick dopóki jest promocja xD
Mi po którymś update się coś spieprzyło i nie wyświetla mi jeśli ktoś ma nick zapisany cyrylicą. Zamiast tego mam same kwadraciki. Tak samo jak ktoś w grze pisze cyrylicą. Jakiś pomysł jak to naprawić?
chyba wszystkie, wpisujesz normalny nick > sprawdzasz przyciskiem czy dobry i niezajęty > zmieniasz na fajne znaczki > akceptujesz > masz niewidzialny nick hehehe
Mi cyrylicą nie pokazuje w queue ,ale w grze już normalnie więc nie wiem;d