Witam, mam pytanie dotyczące n97 mini, otóż czy jest warta uwagi i czy opłaca ją się kupic?
@jeśli taki temat już był to sorry.
Wersja do druku
Witam, mam pytanie dotyczące n97 mini, otóż czy jest warta uwagi i czy opłaca ją się kupic?
@jeśli taki temat już był to sorry.
co to za zjebane pytanie?
zależy czego potrzebujesz i ile masz kasy
weź pomyśl zanim założysz temat, to nie hp
Nie jest warta uwagi, w tej cenie sa lepsze telefony, a symbian to juz martwy system i nie oplaca sie w niego pakowac.
Jako posiadacz telefonu z Symbianem wypowiem się w tym temacie. Posiadam Nokie N95 8GB myślę że nie wiele różni się od N97 telefony z serii N są świetne nie powiem mój telefon chyba ani razu mnie nie zawiódł i powiedziałbym nawet że jest ponadczasowy. Jednak sam planuje zmianę na Androida że tak powiem są to telefony bardziej przyszłościowe mimo że "kocham" swój telefon to już denerwuje mnie że wszystkie ciekawe aplikacje i gry to teraz Android lub IOS. Więc jak masz taki zastrzyk gotówki ze stać cię na N97 to lepiej zainwestuj w Androida.
Tez mialem C6 i sobie chwalilem, bo wczesniej mialem duzo gorszy telefon to nie mialem pojecia czym jest android albo cokolwiek innego. Teraz wymienilem na Galaxy mini 2 i jestem wniebowziety, to jest naprawde straszna roznica. Po pierwsze w nokii wyswietlacz byl na nacisk a tutaj jest na impuls elektryczny (warto zwrocic na to uwage, druga opcja 5x lepsza i wygodniejsza). Po drugie to sprawnosc telefonu, wygoda, szybkosc dzialania. A po trzecie tak jak juz napomnial MatiBzyk to wlasnie aplikacje, tutaj mam sto razy ciekawsze aplikacje.
miałem dokładnie ten telefon, powiem, że jest średni. ma gorszy procesor od n97, a system był pisany pod n97 właśnie, dlatego mini ma częste lagi (a przynajmniej ja miałem). klawiatura jest ok, ekran jeden z najstarszych dotykowych - brak multitoucha, jedyna fajna rzecz, to że można go przez rękawiczkę/długopis/topór dotykać i działa. z tego co się orientuję, to nowy chodzi po ~300zł na allegro - za tą cenę lepiej jakiegoś samsunga z klawiaturą kupić. kumpel ma i nie narzeka, a samsung > nokia atm.