Witam,
Jest w stanie mi ktos powiedziec ile trzeba zabic tych Deepling Scout'ow aby kopalnia sie nie zamknela? A ogolnie, to ona sie zamyka co kolejny save server, czy jak?
Wersja do druku
Witam,
Jest w stanie mi ktos powiedziec ile trzeba zabic tych Deepling Scout'ow aby kopalnia sie nie zamknela? A ogolnie, to ona sie zamyka co kolejny save server, czy jak?
Takie coś być może Ci pomoże.Cytuj:
Dostęp:
200 węgli zbierasz w podpalonej fortecy elfów koło Venore. Uzbierać te 200 węgli to ładnych pare godzin grania tam (ja zbierałem ze 3 dni po 3h gdzieś). Używasz węgli aż ta zaczyna działaś (ruszać się). Czasem to jest 10 a czasem 200 węgielków.
Co do podtrzymywania otwarcia to jest problem z ta ilością, codziennie wybijałem (ja sam, nie wiem czy ktoś pomagał, ale raczej nie bo pusto było) ponad 400 deeplingów i było fajnie ze 3-4 dni. W 4 dniu gdy zabiłem znowu ponad 400 deeplingów niestety kopalnia była zalana następnego dnia.
Ja raczej dziennie i noca to po 1000000 Deeplingow wybijam, ale zobacze jak to bedzie wygladac ;p
Po 4 dniach, chyba bez wzgledu na ilosc zabitych deeplingow kopalnia jest zalewana.