jak w temacie system win 7 64 bitowy
Wersja do druku
jak w temacie system win 7 64 bitowy
Logi otl wg instrukcji vadima(gdzieś tu zaraz znajdziesz) + wszystkie zakładki z hdtune razem w testami + dane z cristal disk info. Jeśli bsod nie lecą to pamięci sprawdzać chyba nie trzeba
Nie wiedziałem w jakim temacie napisać, więc napisałem tutaj ponieważ mój proiblem odnosi się mojej przeglądarki - opery. Otóż wszystko działa pięknie, jednak dziś coś musiałem kliknąć, albo mój brat coś przestawił i przeglądając rzeczy w operze nie widzę dolnego paska, tego z startem, jak również tego znaczka opery w lewym górnym rogu, jest to o tyle irytujące że żeby np. odpisać komuś na gadu gadu lub zmienić piosenkę muszę na alt-tabie wybierać pulpit i dopiero wtedy robić to co chciałem, jeśli ktoś zna jakiś skrót klawiszowy lub opcję żeby wrócić do stanu poprzedniego to byłbym niezmiernie wdzięczny
f11?
właśnie nie w tym rzecz bo już próbowałem, ja mam już taki jakby tryb pełnoekranowy bez trybu pełnoekranowego, różnica jest tylko taka że u góry mam pasek z kartami i adresem
alt+spacja>maksymalizuj? :D
też się nie da ;s przeinstaluje potem operę najwyżej
pomijajac offtop ktos sprawdza moje logi ?:d
zrobiłeś quick z tego co widzę, ale dysk raczej sprawny, chociaż zwalnia strasznie
otl wiele ne pomogę, najwyżej kosmetykę i to ręcznie bym zrobił
quick raczej wynikal z faktu ze dlugo to trwalo :d ogolnie to ten problem wystepuje od wczoraj i zaczal sie jakos popoludniu
SMART dysku wyglada ok.
Uruchom OTL i wklej na dole ten skrypt http://wklej.org/id/900369/ i nacisnij "wykonaj skrypt"
Do odinstalowania:
Web Assistant 2.0.0.485
Yontoo 1.10.02
SweetIM for Messenger 3.6
SweetPacks Toolbar for Internet Explorer 4.5
Ask Toolbar
Browser Configuration Utility
Update Manager for SweetPacks 1.0
BitTorrentBar Toolbar
Incredibar Toolbar on IE and Chrome
Ask Toolbar Updater
Detektor Winampa
Wywal jeszcze Dll-Files.com Fixer, o ile nie jest Ci potrzebne.
Do aktualizacji:
K-Lite Codec Pack 5.9.0
Adobe Reader X (10.1.4)
A cos robiles przed tym jak zaczal wyskakiwac blad?
zcrackowalem rbp ale wszystko bylo ok potem ogladalem streama z 2 botami w tle i jakos jak odpalilem lola to to zaczelo wyskakiwac
wykonalem twoj skrypt wszystko ladnie skonczyl ale problem nadal wystepuje :/
czy znalazl ktos rozwiazanie na moj problem?