-
Ip boost
Potrzebuje sobie wyfarmić pare czempionów, mam 2k rp i zastanawiam się czy kupić sobie ip boosta, z tym że zastanawiam się jakiego. Czy są gdzieś jakieś obliczenia co lepsze/albo według was co lepsze.
Czy kupić podwójnego ip boosta (na 3 dni + na 10 winów) za ok 1190rp czy coś takiego, nie mam teraz sklepu otwartego
Czy ip boosta na 7dni za 1050 rp, co według was lepsze?
-
Odpowiedzia na to pytanie jest to ile masz czasu na granie, bo wiadomo, ze lepiej kupic tego boosta na 7 dni ale tylko pod warunkiem, ze przez te 7 dni zagrasz wiecej niz na 2 boostach po 3 dni. Tak samo z innymi boostami
-
policz ile grasz gier dziennie, załóż, że 50% wygrywasz, a potem podlicz, ile bonusowych ip dostaniesz za danego boosta, a potem przelicz rp na ip i wybierz najkorzystniejszą ofertę. pamiętaj, że ip boost na czas daje ci też bonusowe ip za przegrane mecze. podwójnego boosta opłaca się kupować jak potrzebujesz b. szybko wyfarmić ip, np. robisz smurfa a nie masz za dużo czasu/cierpliwości. najbardziej ekonomiczny cenowo boost wyliczysz tak jak napisałem wyżej, jak chcesz bardzo mieć podwójnego to dokup do czasowego tego na najwięcej winów - jest najtańszy w przeliczeniu na 1 mecz.