Siemaneczko, jest mi w stanie ktos powiedziec gdzie sa te nowe dragi kolo carlin?;d
Wersja do druku
Siemaneczko, jest mi w stanie ktos powiedziec gdzie sa te nowe dragi kolo carlin?;d
Aż zaciekawiłeś mnie tymi dragami, myślę sobie facc to pewnie z 2-3 sztuki a tu całkiem spora jaskinia jak na facc, dragi, dle.
Wchodzisz tędy:
http://tibia.wikia.com/wiki/Carlin_Corym_Cave /ja szedłem od strony carlin trolli, przebijasz się przez roty i dalej przez corymy, nieco latania będzie, ale nie jest źle, sypią kasy jak na takie low level potworki. 80k/h na oko miałem na nich, czasem dochodziło do 90-100k/h.
Wracałem od strony Kazordoon i wydaje mi się, że tamtędy na dragi szybciej dojdziesz, ale możesz nie trafić w kopce wewnątrz kopalni i będziesz miał szukania i błądzenia w cholerę. Na początek polecam iść od Carlin jak ktoś nie zna drogi.
na ktory lvl minimum to jest exp dla pala/kina ?
Ostrożnie można pewnie z 50 wchodzić palem. Na tsie szalałem 100rp z cristaline i było czasami nieciekawie
Odświeżam. Mógłbym ktoś podać dokladna droge z mapka albo jako tako powiedziec jak trafic na te dragi i dl? Nie moge trafic..