Zainstalowałem najnowszą opere i nagle włączam sobie następny odcinek Dextera, a tu czarny obraz i nic się nie da z tym zrobić, na innych przeglądarkach wyskakuje error 2032, any ideas? Zainstalowałem chyba c-kodeki, zaktualizowałem flasha i jave.
Wersja do druku
Zainstalowałem najnowszą opere i nagle włączam sobie następny odcinek Dextera, a tu czarny obraz i nic się nie da z tym zrobić, na innych przeglądarkach wyskakuje error 2032, any ideas? Zainstalowałem chyba c-kodeki, zaktualizowałem flasha i jave.
Odinstaluj flasha (zarowno pod ie jak i inne przegladarki) przy pomocy tego narzedzia http://helpx.adobe.com/flash-player/...r-windows.html i zainstaluj nowe wersje od nowa.
Spróbuj przeinstalować adobe air.
To nie tylko twój problem. Też myślałem na początku, że to moja wina. Na stronie kinomaniaka jest wyraźnie napisane: ... Aj, przepraszam, już usunęli. Była informacja odnośnie tego, coś w stylu: "Po ostatniej aktualizacji opery filmy na naszej stronie mogą się nie odtwarzać". Rozwiązanie? Otwórz tą stronę na innej przeglądarce. :) Sam muszę oglądać na Internet Explorer.