Jak go zdobyc? Mam wykonane wszystkie questy, jednak nie mam pojecia do kogo co napisac zeby miec full outfit :P
Wersja do druku
Jak go zdobyc? Mam wykonane wszystkie questy, jednak nie mam pojecia do kogo co napisac zeby miec full outfit :P
1. Na sam outfit potrzebujesz skończony Annihilator.
2. Na miecz i tarcze Demon Helmet Quest.
3. Na hełm Demon Oak Quest.
Jeśli masz ukończone te questy to idź do Avar Tara (Edron, wylotówka na demce przed wiwernami) i poproś o outfit.
Google 5min, i byś znalazł info :P Ale dobra powiem ci co i jak, lecisz na Edron, do npc Avar Tar, piszesz Hi-Outfit-Yes-Base-Shield - i masz outfit + 1szy addon, jak masz done Oaka piszesz, bodajże Helmet :P
@Up 1min :P
mam zrobione wszystkie trzy questy razem z demon oakiem ale helmetu nie moge miec dlaczego?? mam outfit plus 1 addon ale 2 nie mam mowi mi cos takiego "11:47 Avar Tar: In order to get the helmet of the demon outfit, you have to prove yourself worthy, Azazel Nocturna. Finish the demon oak quest and you will receive the demon outfit's helmet."
Może (w przypadku kupienia postaci) masz zrobionego tylko demon taska, a demon oaka już nie? W takim przypadku addonu nie otrzymasz.
tak mam demon oaka complete przecież sam osobiście odbierałem demon legi !
mam 6666 zabitych complete i mam wykonanego demon oaka tez complete w quest logu nie kupowałem postaci
a wklej caly npc log co piszesz itp :P
mam 6666 zabitych complete i mam wykonanego demon oaka tez complete w quest logu nie kupowałem postaci jak wejde w quest loga mam complete i takie cos po podswietleniu " You released humanity from the evil Demonic Oak (at least for now)"
14:10 Azazel Nocturna [320]: hi
14:10 Avar Tar: Greetings, fellow traveller Azazel Nocturna!
14:10 Azazel Nocturna [320]: outfit
14:10 Avar Tar: I'm tired of all these young unskilled wannabe heroes. Every Tibian can show his skills or actions by wearing a special outfit. To prove oneself worthy of the demon outfit, this is how it goes: ...
14:10 Azazel Nocturna [320]: yes
14:10 Avar Tar: So you want to have the demon outfit, hah! Let's have a look first if you really deserve it. Tell me: base, shield or helmet?
14:10 Azazel Nocturna [320]: base
14:10 Avar Tar: You already received the outfit, Azazel Nocturna.
14:10 Azazel Nocturna [320]: shield
14:10 Avar Tar: You already received the shield, Azazel Nocturna.
14:10 Azazel Nocturna [320]: helmet
14:10 Avar Tar: In order to get the helmet of the demon outfit, you have to prove yourself worthy, Azazel Nocturna. Finish the demon oak quest and you will receive the demon outfit's helmet.
moze nie reportnales o ukończeniu questa do jakiegos npc?
Odświeżam, mam DOKŁADNIE ten sam problem.
Może to poprostu bug. Popatrzcie na forum t.com czy ktoś coś nie pisze.
Jak by kogoś to zainteresowało znalazłem rozwiązanie. Dawniej były inne nagrody z demon oaka gdy robiłem ten quest i teraz idąc do monka na pohu pyta się czy nie chce czasem wymienić jakiegoś itemku, który wziąłem na nowy - po wymianie (lub nie) można brać drugi addon ; )
czyli kupuje coś taniego i wymieniam na kusze bo droga ; ] podwójny profit