Witam, 54 ms 48 m lvl 750k kasy gdzie expic? posiadam pacca na 30 dni i prawdopodobnie bedzie nonstop, gdzie expic? water ele zajete, golemy tez, co jeszcze moge robic moze jakies ciekawe taski co expa daja i proficik
Wersja do druku
Witam, 54 ms 48 m lvl 750k kasy gdzie expic? posiadam pacca na 30 dni i prawdopodobnie bedzie nonstop, gdzie expic? water ele zajete, golemy tez, co jeszcze moge robic moze jakies ciekawe taski co expa daja i proficik
taski:
mutated raty+tigery
ancienty
pobiegaj po dragach + dl'e (ostrożnie)
i oczywiście horestis tomb (zajefajny exp + profit always)
pozdrawiam
leć na corym tiquanda cave (jest ogromny), i siekasz.
nie dosc, ze profit, to jeszcze exp na pomaranczowej staminie na serwerze x2 na 40 lvlu 120-150k/h, a nikt tam prawie nie biega.
ale co tam bic? na tej tiquandzie
przecież napisał Corym cave
Corym Cave zajete, watery tez przez 189 bota ancienty 3 typa latta codziennie bo bylem tam wczoraj i dzisiaj to samo, raty i tigery boty :( cos innego da sie moze czy nie bardzo?
Jak może być zajęte jak to jest ogromne, masz kilkanaście zejść na -1, kilkanaście na -2 i kilkanaście na -3 (różne).
ja na serwerze x2 spotykam ludzi tylko tam, gdzie sie schodzi koło miasta do dziury.
dlatego siedzę w dziurze przy samych dworcach.
nie wierze ze zajete.
Jak ci sie corymy nie podabaja, to obczaj sobie task na killer caimany, ew task na lancer beetles i wailing widowy - wszystko na zao.
pewnie są zajęte, ale wyrmy/dl'e z sd to niezły pomysł na mega exp z mega waste ;]
Może hive byś spróbował pobić, ale dokładniejszych wskazówek nie jestem Ci w stanie udzielić.
necro+hero na yala, crystal spidery, może ramoa z jakiejś obszarówki.
Dalby ktos mape jak tam dojsc? nie moge znalesc na te Cormy Tiquanda :( albo na fajnego expa ale ta mape tez bym chcial :)
tutaj masz trochę napisane na ten temat: http://tibia.wikia.com/wiki/Tiquanda_Corym_Cave
@mapa też jest
Ok, ostatnie pytanie co zbierac specjalnego z tych mobków i jak by bylo pusto to od 42 staminy przez 5-6h ile tam bym wycisnol expa? ile lvli od 54 bym tam wbil?
Corym nie polecam na premium max 65k/h :( jakies inne propozycje?
a ja 40 edem robiłem 130k/h bez premium na serwerze x2. luzem. a jak zaczalem ciskac wszystko z ava to max do 170 skoczylo (na premium byloby 260, czyli na normalnym servie ~130, 2x tyle co ty wyciagales lol)
prawdpopodobnie zszedłeś w pierwszą dziurę w mieście, gdzie biegało sporo osób.
idź na dragi, taskuj na mamutach i tarantulach.