Witam! Jest bug ze mozna na facc plywac dywanem. Jak myslicie bedzie jakas cofka z tego powodu?
Wersja do druku
Witam! Jest bug ze mozna na facc plywac dywanem. Jak myslicie bedzie jakas cofka z tego powodu?
Powinna być , a jak nie będzie to chyba zmieniam grę ; DDD
Nawet mi nie mówcie o cofce, bo nie chce mi się odbijać 2lvl i mlvla... niby nic ale jak nie umieją czegoś zrobić porządnie to niech tego nie robią, zrobili błąd niech cierpią a nie karać uczciwych graczy.
A co to da, ze cofna serwer? Polecisz na edron/dara/svar i co tam zrobisz? Zabijesz sobie pare mobow i tyle. Cofna serw to ucierpia wszyscy a "kara" bedzie strata expa i to za pewne nie wielka bo ile wbijesz na pacc area bez spellow itp?
jest więcej bugów, np nie można przesuwać mebli po rozpakowaniu, ani jak się je rozwali
cofki pewno nie będzie, przeproszą jak zawsze i tyle
saphire cofaja nawet bez powodu ;d
a może zrobią jakąś poprawkę jutro wraz z ss'em, bo to cofanie jest h*ja warte -.-
Panowie a jak to jest z tymi domkami w veno?
np na moim swiecie sa puste ... ;s
aaa sorki wbilem tylko zobaczyc veno, a nie czytalem o tym bo nie gram moj blad.
ale te "PLYWANIE DYWANEM" nie dziala
Probuje latac tym dywanem z hills (kolo ab/kazo) i nie mozna, sprawdzane na 2 serverach, jedni mowia ze mozna inni (tak jak ja) twierdza ze nie ;p
działa dywan, wpisz na famours hill " hi " "kazordoon" "yes" a później już dara, edron można lecieć :)
ja tez nie moglem ale z fermor do kazo a z kazo na darashie i git xd
upsekundy