-
Kierownica do PC / PS3
Yol!
Tak jak w temacie napisałem, poszukuje kierownicy do PC'ta i PS3. Moje wymagania? Żeby trochę pociągnęła, gaz, hamulec, sprzęgło i najlepiej by było 5-cio biegowa skrzynia biegów, wtedy byłoby bosko :D Cenowo, chciałbym się zamknąć w 350zł~
Da radę ktoś doradzić? :D Sam rozglądałem sie na allegro ale ciężka sprawa, znalezc 5-cio biegówke + ze sprzęgłem :D
Pozdrawiam i wielkie dzięki za pomoc! :)
-
Do 400zł logitech driving force pro, chociaż inwestowanie w tanie kierownice to strata kasy. Nie znajdziesz za takie pieniądze 5ciu biegów. Wg. Mnie lepiej dozbierać do logitech g25/g27
-
Logitech Driving Force GT -> 400-500zł
bardzo dobra kiera ale bez sprzęgła i manualnej skrzyni.
Ale mam i polecam jedna z najczęstszych używanych kierownic do gran turismo 5
A jak masz koło 1k do wydania to g27 stoi otworem :)
Jako zwykły użytkownik bierz DFGT, a jak wiążesz się z bardzo częstym użytkowaniem + ciągłym jeżdżeniem w eventach to g27
-
mi w zasadzie chodzi o granie sobie typowo 4fun, w jakiegos NFSa na kierownicy mysle ze fajnie bedzie sie gralo :D
-
chyba kupię tego Logitecha Driving Force GT, w X-komie można ją dostać za 360 zł. Mam jednak pytanko - ona jest dedykowana specjalnie do Grand Turismo. Ja póki co zamierzam na niej grać w NFSa Most Wanted, wszystko będzie chodziło tak jak powinno? i ogólnie jak to jest, we wszystkie gry wyścigowe będą ją "akceptować" i będzie sie zajebiscie grało? :D
licze na szybką odpowiedz :D!
pozdro!