Mam problem wczoraj sprzedałem przedmiot użytkownikowi z forum przez allegro wszystko jest elegancko wystawiłem aukcje kup teraz on kupił i zapłacił payu
było to wczoraj około 21 do dziś nie mam pieniędzy w banku jest jakiś problem ?
Wersja do druku
Mam problem wczoraj sprzedałem przedmiot użytkownikowi z forum przez allegro wszystko jest elegancko wystawiłem aukcje kup teraz on kupił i zapłacił payu
było to wczoraj około 21 do dziś nie mam pieniędzy w banku jest jakiś problem ?
A to nie jest tak, że jak wchodzi Ci kasa na payu w allegro, to dopiero przelewa do banku i trwa to jakieś 24 godziny? Jeśli dobrze zrozumiałem oczywiście, że nie zrobił przelewu docelowo na konto. Ja tak zazwyczaj mam ;p
wybrał sposób zapłaty payu i wcześniej jak sprzedałem coś to kaska odrazu wpadała na konto, i tak powino być tym razem na stronie allegro jak wchodze w moje konto to pisze ze tranzakcja została zakończona i pieniądze m wpłyneły na konto a jednak ich tam nie ma
#edit
napisałem do allegro co z takim fantem trzeba zrobić, no mi chyba nic nie grozi jeśli to nie jest moja wina, mam nadzieje że użytkownik tego forum któremy sprzedałem konto uzbroi się w cierpliwość i wszystko zakończy się dobrze
dzizas...
pieniądze masz na koncie allegro, a nie na bankowym. Musisz zlecić wypłatę z allegro, chyba że masz ustawione wypłaty automatyczne. jeśli wypłatę zleciłes do ok. godz 3 w nocy to powinieneś dostać dzisiaj pieniądze na koncie.
a na przyszłość jest temat od allegro w owionie
tak jak mówi Dziki Pallek wejdź na allegro potem w Saldo i wypłata środków i masz tam pieniądze Klikasz Zleć wypłatę i masz na koncie w zależności kiedy są sesje twojego banku xd
@edit
No nie doczytałem :( Może źle konto podałeś?
Ostatnio na przelew z allegro na konto czekałem 24h, więc spokojnie.
Dla dziki palek urlak czytajcie temat a nie pierdolcie głupot dokładnie napisałem wyraznie że mam automatyczną wypłate ! wiec nie wypowiadajcie sie czytajac tylko temat u gory strony -.-
Pieniadze z payu na moje konto (pko) ida nawet 3 dni.
Mojemu bratu kasa wpłynęła po ok. tygodniu~, mają pewnie burdel w systemie. Jednym dochodzi w 24h, innym później.