siemn
czy warto sie przenosic na nordica ? graja tam wszyscy rl i ogolnie chyba pol torga sie tam przenioslo
jakby co to przenosilbym sie ja 1,9k
kolega 1,3k
i drugi kolega 1,3k
ale narazie sie boimy bo podobno zdarza sie 5ad itd
Wersja do druku
siemn
czy warto sie przenosic na nordica ? graja tam wszyscy rl i ogolnie chyba pol torga sie tam przenioslo
jakby co to przenosilbym sie ja 1,9k
kolega 1,3k
i drugi kolega 1,3k
ale narazie sie boimy bo podobno zdarza sie 5ad itd
ja to bym sobie życia zepsuć nie chciał no ale jak wolisz
tam 1,9 to jak na wescie z 1.4
Nie polecam, jezeli chcesz dostac nerwicy to przenies sie.. ;p
pepeszka ma racje, na eune 2k elo = 1200 west true strory.
Idziesz grać rankeda, a tam wild teemo z garenem duo top, solo bot master yi ad kery, soraka jungle i wszyscy lee sinem na mid (damn you froggen).
O normalach to już nie wspominajmy, tam dopiero zaczyna się sieka.
różnica zaczyna się w top 100~, wcześniej poziom taki sam jak na weście
nie powiedziałbym
na euw byłem na elo od 1000 do ~2100, na eune od 1100 do ~2050 i w mojej ocenie elo na euw + 200 = elo na eune
na 2k elo na euw kerowałem gry w stylu 1600 elo na euw, czyt. zrób reda leesinem - wbij enemy junglerowi na jego reda (o ile zaczyna na blue) - zabij (junglera i reda) - zgankuj topa - gg, na euw niezbyt to działa
kolejny temat z narzekaniami, że east=gówno? ludzie pls
Co wy pierdolicie? Trudniej jest wycarrować grę na eaście, bo gra więcej nobów, więc jak na weście może być większy poziom? Gdzie jest łatwiej? Gdzie carrujesz grę, czy tam gdzie jesteś carrowany?
Ma sens. Gdzie się więcej nauczysz grając na wescie? Gdzie wchodzisz i każdy gra tak samo, więc zależy bardziej od błędu, która strona wygra/przegra, a wchodzą na soloq east od początku jesteś zdany tylko na siebie, bo wszyscy grają kupę. :)
East=West taka prawda
nie wiem jak na weście jest, ale na eaście to totalna masakra. normale to jest w ogóle poezja, dzisiaj 5 z rzędu to były takie typu 4 ap carry 1 support czy coś w takim stylu, a jak ktoś chce junglować to normalnie szok w teamie, że ktoś musi sam na topa iśc XD
A macie w ogóle jakieś dowody ze East taki słaby?? Screeny,Replaye?
East=West, mniej więcej, na west większa spina, na normalach ludzie drą japę jakby to jakieś finały sezonu 2 były xD. Na east większy luz IMHO, ale trochę większy poziom zidiocenia (buildy itp., przed chwilą miałem akali która miała dwa Rabadony a nie miała Hextecha...)