Od dwóch dni nie mogę się zalogować do gry - wpisuję hasło, wyskakuje error 'The server is currently busy' - po wpisaniu go drugi raz wyskakuje 'Login failed for unknown reason'. Wie ktoś, jak to naprawić?
Od dwóch dni nie mogę się zalogować do gry - wpisuję hasło, wyskakuje error 'The server is currently busy' - po wpisaniu go drugi raz wyskakuje 'Login failed for unknown reason'. Wie ktoś, jak to naprawić?
Mam to samo. Pomaga mi tylko restart kompa - czasami muszę parę razy.
Mi tak raz na parę loginów wyskakuje, próbowałeś się logować do skutku?
Jeśli korzystasz z Internet Explorer, sprawdź czy przypadkiem nie jest w trybie offline. Ja tak mam, że jak mi wyskakuje, że server busy to IE zawsze w trybie offline jest. Wyłączam ten tryb i działa.
mialem ten sam problem przez 5 dni okolo, az (moze to sie wydawac smieszne), zorientowalem sie, ze mam zla date i godzine na komputerze. zmienilem i od razu dzialalo ;) sprobuj, ale nie gwarantuje.
Mam to samo, nie wiem czemu.
IE w ogole na kompie tak jakbym nie mial, wszystko do tej pory dzialalo, dopiero po dzisiejszej aktualizacji cos nawala...
Bez roznicy czy EUNE, EUW to samo.
Panel sterowania\Sieć i Internet - wyczyścić ciasteczka
coś robiłeś ostatnio? nowy antywirus, jakieś aktualizacje, zmiana dostawcy internetu, cokolwiek?