Znacie jakieś fajne seriale z fantasy (czarodzieje, magiczne postacie itp...) ?
Wersja do druku
Znacie jakieś fajne seriale z fantasy (czarodzieje, magiczne postacie itp...) ?
once upon a time...
Przygody Merlina, Pamietniki wampirów, Gra o tron (najlepszy serial ever z serii fantasy <3 chociaz na poczatku malo z tego klimatu, ale i tka jest najzajebistszy),
Pamiętniki Wampirów, mimo że występują wampiry, wiedźmy i wilkołaki, jakoś nie pasuje mi do fantasy.
Pamiętniki Wampirów to tragedia, dobre dla nastolatek lubujących się w Zmierzchu. Z fantasy to kozacki serial Supernatural. Grubo polecam.
Edit: No i oczywiście wspomniana już Gra o Tron. Podpisuję się pod twierdzenie, że to best serial ever.
potwierdzam supernatural mistrzostwo
fantastyka fantastyka, ale gra o tron (mimo iz serial faktycznie mega) to zalicza sie do low fantasy, nie ma magicznych postaci i czarodzieji, wiec porownywanie gry o tron i low fantasy z high fantasy to po prostu obraza gry o tron :)
hahahahah
zmierzch to książka tylko i wyłącznie dla nastolatek. Niestety ja ją przeczytałem jak jeszcze o tym nie wiedziałem :(
A dobrnąć do końca pozwoliło mi tylko to że generalnie od zawsze (a zwłaszcza w młodości) jarałem się tą tematyką (wampirami).
Ta książka to dno, jedynym jej atutem jest to że łatwo sie ją czyta dlatego że została właśnie napisana dla nastolatek. 99% to przemyślenia głupiej cipy i przez te 99% zastanawiałem się kiedy w końcu będzie ten 1% akcj który jak się okazało był na samym końcu.
Aż dziwne, że nikt nie wymienił serialu "Miecz prawdy". Moim zdaniem godny polecenia.